Wat is een autolening?

Om de aankoop van een tweedehandswagen te financieren, bestaan verschillende oplossingen.  Een autolening is een oplossing op maat voor de aankoop van een wagen. Het is een lening op afbetaling waarbij de rentevoet, het bedrag, de looptijd en de maandelijkse aflossingen vastliggen. Je weet dus precies waar je aan begint op het moment dat je het contract voor de lening ondertekent (bij ondertekening ontvang je een aflossingstabel).

Een lening voor een tweedehandswagen bij Cofidis

Bij Cofidis kan je een lening voor een tweedehandswagen afsluiten voor een bedrag tussen € 2.500 en € 50.000. Daarmee kan je je tweedehandswagen volledig betalen.  Je aanvraag wordt snel verwerkt en op je rekening gestort. Bovendien hoef je niet van bank te veranderen. Je hoeft geen voorschot te betalen en je kan tot 120% van het aankoopbedrag lenen. Op die manier heb je nog geld over voor de administratieve kosten, de verzekering, de belasting op inverkeerstelling én eventuele accessoires.

Hoe een autolening afsluiten?

Dien online een aanvraag. Je ontvangt meteen een principieel antwoord.

Als je al klant bent, kan je ook een aanvraag indienen vanuit je klantenzone.

Of contacteer een van onze Cofidis-consulenten via chat op cofidis.be of op het nummer 078/050 191 (kostprijs van een nationaal gesprek), van maandag tot vrijdag tussen 8 en 20 uur en op zaterdag tussen 9 en 17 uur.

Kan ik een krediet afsluiten voor de financiering van een ander voertuig?

Met onze lening voor een tweedehandswagen kan je perfect een ander tweedehandsvoertuig zoals een moto, caravan of mobilhome financieren.

Samengevat

Toe aan een andere wagen? Droom je al lang van een caravan of mobilhome? Om de aankoop van een tweedehandsvoertuig te financieren, is onze autolening de beste oplossing. Het gaat om een lening op afbetaling waarmee je je aankoop helemaal of gedeeltelijk kan betalen, zonder voorschot en aan een aantrekkelijke rentevoet.