Online contactformulier

Een vraag? Een probleem? Wij staan tot uw dienst! Vul hieronder alle gegevens in voor een snelle en efficiënte afhandeling van uw aanvraag.
 
Uw persoonlijke gegevens


Kalender Invoerhulp
Gelieve aan te geven of dit wel degelijk de communicatiemiddelen zijn die Cofidis zou mogen gebruiken om commerciële aanbiedingen naar u te sturen.
Cofidis vraagt uw toestemming om u via elektronische weg promotionele inhoud toe te sturen. Die promotionele inhoud heeft betrekking op de financiële producten die Cofidis verkoopt (consumentenkrediet en verzekeringen). Zonder uw toestemming zult u dergelijke inhoud niet via elektronische weg ontvangen. Als u dit vakje aanvinkt, ontstaat de mogelijkheid dat u via e-mail reclame ontvangt van Cofidis. Als u het vakje niet aanvinkt, ontvangt u niets. Als u uw goedkeuring geeft aan Cofidis, dan kunt u die op elk moment herroepen door te e-mailen naar het adres dpocofidis@cofidis.be of door een brief te sturen naar Cofidis - PB 30 - 7500 Tournai-Maire. Gelieve voor meer informatie over de manier waarop Cofidis omgaat met uw persoonlijke gegevens en uw rechten te surfen naar de volgende pagina: https://www.cofidis.be/dgpr.html. Ook staan onze consulenten telefonisch tot uw beschikking op het nummer 078/050 450 (tarief van een nationaal gesprek).

nog tekens
Het bericht is langer dan het maximaal aantal toegelaten tekens. (maximum 1000 karakters)


* Alle velden met een sterretje zijn noodzakelijk voor de snelle en efficiënte afhandeling van uw aanvraag.