Welk krediet kiezen?

Een krediet voor elke behoefte

Hoewel je met een krediet meerdere behoeften kan financieren, is het belangrijk om voor elk project het juiste krediet te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten consumentenkredieten die kunnen worden voorgesteld: lening op afbetaling (of aflosbaar krediet), geldreserve, autolening, renovatielening, hergroepering van kredieten, … De kredietmaatschappijen, die over het algemeen al deze consumentenkredieten aanbieden, zullen je de lening aanbevelen die het beste bij je project past.

Vind je Cofidis-krediet

Cofidis, al meer dan 30 jaar de referentie op het vlak van consumentenkrediet in België, stelt je een uitgebreid assortiment financieringsoplossingen voor die zijn afgestemd op je projecten:

 • Geldreserve MyLine by Cofidis

  Van € 500 tot € 10.001

  Met de geldreserve krijg je zonder gebruiksverplichting een bepaald bedrag ter beschikking om je budget flexibeler te maken. Dit is een flexibele en snelle oplossing voor al je geldbehoeften. De kredietlijn wordt opnieuw aangevuld naarmate je terugbetalingen verricht.

  Te onthouden

  Belangrijk: De geldreserve kost niets zolang je het beschikbare bedrag niet of slechts gedeeltelijk gebruikt. De MyLine by Cofidis geldreserve moet periodiek een positief saldo vertonen.

 • Lening op afbetaling

  Van € 2.500 tot € 50.000

  Met dit aflosbaar krediet kunt u een aankoop of project financieren zonder dat u het gebruik ervan moet verantwoorden.

  Te onthouden

  Met de lening op afbetaling kunt u uw budget onder controle houden omdat het geleende bedrag, de rentevoet, het bedrag van de maandelijkse afbetalingen en de duur van de afbetalingen vooraf gekend zijn.

 • Autolening

  Van € 2.500 tot € 50.000

  Met de autolening kunt u de volledige aankoop van uw wagen financieren.

  Te onthouden

  Deze autofinanciering is een aflosbaar krediet waarvan de rentevoet, het bedrag en de maandelijkse aflossingen vastliggen. Het kan handig zijn om in het bedrag van de lening ook de kosten te voorzien die er bij uw aankoop nog bijkomen (inschrijving, enz.).

 • Renovatielening

  Van € 2.500 tot € 50.000

  Met de renovatielening kunt u al uw kleine en grote klussen of decoratiewerken financieren: inbouwkeuken, veranda, zolderinrichting, ...

  Te onthouden

  De lening is toegankelijk voor iedereen, ongeacht of u huurder of eigenaar bent van uw woning. Het bedrag wordt ook in één keer volledig op uw rekening gestort.

 • Hergroepering van kredieten

  Tot € 100.000

  Met de hergroepering van kredieten kunt u al uw lopende kredieten groeperen in een enkel krediet. Dit is de oplossing voor een eenvoudiger beheer van uw budget en lagere maandelijkse aflossingen.

  Te onthouden

  De hergroepering van kredieten biedt de mogelijkheid om terug te betalen over een langere periode en tegen een interessantere rentevoet om zo het bedrag van de maandelijkse aflossingen te verlagen.


Verzekeringen : Met de verzekeringsoplossingen van Cofidis kunt u zich beschermen tegen de onzekerheden van het leven. Zo kunt u met een gerust gemoed uw lening afbetalen.

Samenvatting

Is uw wagen aan vervanging toe? Moeten er renovatiewerken gebeuren? Hebt u een onvoorziene uitgave of wilt u gewoon wat meer flexibiliteit in uw budget? Het is belangrijk een financieringsoplossing te vinden die is afgestemd op uw behoeften: een aflosbaar krediet of geldreserve, een autolening of renovatielening, de hergroepering van kredieten.

Nieuws en goede
plannen

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwigheden bij Cofidis, kan je deelnemen aan wedstrijden en ontvang je nuttige tips.

De meest gelezen
artikelen

 • Klantenzone

  Via je online klantenzone volg je waar en wanneer je wil je krediet op. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt en voert er zelf de belangrijkse verrichtingen uit.

  Meer weten

 • Hoe verloopt mijn kredietaanvraag?

  Wanneer je een aanvraag indient, ontvang je onmiddellijk een principieel antwoord. Van zodra je alle bewijsstukken hebt ingediend, ontvang je een definitief antwoord. Ontdek het volledige verloop hier.

  Meer weten

 • Wat is een kredietkaart?

  Met een kredietkaart kan je zowel geld afhalen als aankopen verrichten. Je geniet meteen van je aankoop maar het geld gaat niet direct van je rekening. Je betaalt later terug.

  Meer weten

 • Wat is een consumentenkrediet?

  Een consumentenkrediet is een krediet of lening waarmee je alles kan aankopen wat geen vastgoed is. Cofidis biedt drie consumentenkredieten aan: een lening op afbetaling, een geldreserve en de hergroepering van kredieten.

  Meer weten

 • Wat is een lening op afbetaling?

  Bij een lening op afbetaling ontvang je in één keer een som geld die je nadien maandelijks terugbetaalt volgens de aflossing, termijn en rentevoet bepaald in de aflossingstabel.

  Meer weten

Welk krediet
kiezen?

Zijn er plannen in gedachten? Wil je jezelf een plezier doen? Onverwachte aankopen?
Ontdek in 3 klikken onze kredieten aangepast aan je budget.

Vind mijn krediet

Enkele tips

Alles wat je altijd al wilde weten over krediet zonder het te vragen.