Welk krediet kiezen?

Een krediet voor elke behoefte

Hoewel je met een krediet meerdere behoeften kan financieren, is het belangrijk om voor elk project het juiste krediet te kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten consumentenkredieten die kunnen worden voorgesteld: lening op afbetaling (of aflosbaar krediet), geldreserve, autolening, renovatielening, hergroepering van kredieten, … De kredietmaatschappijen, die over het algemeen al deze consumentenkredieten aanbieden, zullen je de lening aanbevelen die het beste bij je project past.

Schrijf je in op de Cofidis-nieuwsbrief

Je vindt er:

 • Tips en ideeën die je dagelijkse leven gemakkelijker maken
 • Interessante artikels over de brede wereld van het krediet
 • Leuke wedstrijden waarmee je unieke prijzen kan winnen

Nieuwsbrief Cofidis

Vind je Cofidis-krediet

Cofidis, al meer dan 30 jaar de referentie op het vlak van consumentenkrediet in België, stelt je een uitgebreid assortiment financieringsoplossingen voor die zijn afgestemd op je projecten:

 • Geldreserve MyLine by Cofidis

  Van € 500 tot € 10.001

  Met de geldreserve krijg je zonder gebruiksverplichting een bepaald bedrag ter beschikking om je budget flexibeler te maken. Dit is een flexibele en snelle oplossing voor al je geldbehoeften. De kredietlijn wordt opnieuw aangevuld naarmate je terugbetalingen verricht.

  Te onthouden

  Belangrijk: De geldreserve kost niets zolang je het beschikbare bedrag niet of slechts gedeeltelijk gebruikt. De MyLine by Cofidis geldreserve moet periodiek een positief saldo vertonen.

 • Lening op afbetaling

  Van € 2.500 tot € 50.000

  Met dit aflosbaar krediet kan je een aankoop of project financieren zonder dat je het gebruik ervan moet verantwoorden.

  Te onthouden

  Met de lening op afbetaling kan je je budget onder controle houden omdat het geleende bedrag, de rentevoet, het bedrag van de maandelijkse afbetalingen en de duur van de afbetalingen vooraf gekend zijn.

 • Autolening

  Van € 2.500 tot € 50.000

  Met de autolening kan je de volledige aankoop van je wagen financieren.

  Te onthouden

  Deze autofinanciering is een aflosbaar krediet waarvan de rentevoet, het bedrag en de maandelijkse aflossingen vastliggen. Het kan handig zijn om in het bedrag van de lening ook de kosten te voorzien die er bij je aankoop nog bijkomen (inschrijving, enz.).

 • Renovatielening

  Van € 2.500 tot € 50.000

  Met de renovatielening kan je al je kleine en grote klussen of decoratiewerken financieren: inbouwkeuken, veranda, zolderinrichting, ...

  Te onthouden

  De lening is toegankelijk voor iedereen, ongeacht of je huurder of eigenaar bent van je woning. Het bedrag wordt ook in één keer volledig op je rekening gestort.

 • Hergroepering van kredieten

  Tot € 100.000

  Met de hergroepering van kredieten kan je al je lopende kredieten groeperen in een enkel krediet. Dit is de oplossing voor een eenvoudiger beheer van je budget en lagere maandelijkse aflossingen.

  Te onthouden

  De hergroepering van kredieten biedt de mogelijkheid om terug te betalen over een langere periode en tegen een interessantere rentevoet om zo het bedrag van de maandelijkse aflossingen te verlagen.


Verzekeringen : Met de verzekeringsoplossingen van Cofidis kan je je beschermen tegen de onzekerheden van het leven. Zo kan je met een gerust gemoed je lening afbetalen.

Samenvatting

Is je wagen aan vervanging toe? Moeten er renovatiewerken gebeuren? Heb je een onvoorziene uitgave of wil je gewoon wat meer flexibiliteit in je budget? Het is belangrijk een financieringsoplossing te vinden die is afgestemd op jouw behoeften: een aflosbaar krediet of geldreserve, een autolening of renovatielening, de hergroepering van kredieten.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Profiteer van interessante aanbiedingen en win mooie prijzen via onze nieuwsbrief.

De meest gelezen
artikelen

Welk krediet
kiezen?

Wens je een project te realiseren? Wil je jezelf een plezier doen?
Onverwachte uitgaven? Ontdek in 3 klikken onze kredieten aangepast aan je budget.

Vind mijn krediet

Enkele tips

Alles wat je altijd al wilde weten over krediet zonder het te vragen.