Persoonlijke
lening

 • Bedrag, aflossing en looptijd naar keuze

 • Geen verantwoording van gebruik vereist

 • Vaste rentevoet vanaf 7,9%*

Kies je bedrag:

€ 2500
 
 
 
 
 
€ 5001
 
 
 
 
€ 10000
 
 
 
 
€ 15000
 
 
 
 
€ 20000
 
 
 
 
€ 25000
 
 
 
 
€ 30000
 
 
 
 
€ 35000
 
 
 
 
€ 40000
 
 
 
 
€ 45000
 
 
 
 
€ 50000

Kies je aflossing:

249,33
276,34
315,91
367,14
450,54
868,13
0
0
0
0
0
0

Overzicht van je aanvraag:

Bedrag: 10.000 (1)

Maandelijkse aflossing: 0

Looptijd: 30 maanden

JKP:

Terug te betalen bedrag: 0

De voordelen
van de persoonlijke lening

 • Geld lenen vanaf 7,9%*

  Simuleer je persoonlijke lening vrijblijvend online en profiteer van een voordelige, vaste rentevoet vanaf 7,9%*.

 • Duidelijke voorwaarden

  Het bedrag, de maandelijkse aflossing, de looptijd, de rentevoet en de totale kosten van een persoonlijke lening liggen vast en ken je op voorhand. Geld lenen doe je in volledige transparantie.

 • Snelle storting

  Je ontvangt het geld snel binnen de 48 uur op je rekening na definitieve aanvaarding van je aanvraag. Je hoeft niet van bank te veranderen om een persoonlijke lening aan te vragen.

 • Vrij te gebruiken

  Met een persoonlijke lening van Cofidis leen je een bedrag tussen € 2.500 en € 50.000, waarmee je eender welke aankoop mag bekostigen. Het is dus niet van belang voor welk project of om welke reden je een persoonlijke lening wil aanvragen. Je hoeft niet te uit te leggen waar je het geld aan zal besteden.

Ook interessant voor jou

Bescherm jezelf en je terugbetaling

Met de schuldsaldoverzekering Garantie+ bescherm je jezelf en je familie. Garantie+ betaalt je persoonlijke lening in jouw plaats terug bij tegenslagen zoals jobverlies door ontslag of overlijden.

Meer info

* Contract voor een groepsverzekering, door COFIDIS afgesloten bij ACM IARD SA en ACM VIE SA, onderneming onderworpen aan de Franse Code des Assurances (wetboek van verzekeringen).

Wij komen aan huis

Hulp nodig bij het invullen van je contract? Een kredietspecialist komt gratis bij je thuis om je te helpen bij je aanvraag.

Laat je gratis terugbellen

Geef een tijdstip door en we bellen je gratis terug om al je vragen over het aanvragen van een persoonlijke lening te beantwoorden.

Een afspraak maken

Hoe een persoonlijke lening online aanvragen?

 1. Simuleer en selecteer het gewenste leenbedrag en de aflossing van je voorkeur. Dien je aanvraag in.
 2. Vul het aanvraagformulier in. Je ontvangt meteen een principieel antwoord.
 3. Onderteken je contract online of print het uit, vul het aan, voeg de nodige bewijsstukken toe en stuur het terug via de post.
 4. We behandelen je dossier binnen de twee dagen na ontvangst. Na definitieve aanvaarding ontvang je het bedrag op de rekening van je keuze.

De meest gestelde vragen

Kan ik geld lenen om successierechten te betalen?

Ja, je bent vrij om de persoonlijke lening van Cofidis te gebruiken waarvoor jij dat wil. Zo kan je bijvoorbeeld geld lenen om er de studies van je kinderen mee te financieren, om een beugel te betalen of om andere medische kosten de baas te kunnen. En ook met het oog op een reis, trouwfeest, meubelstuk of eender welke andere aankoop ga je zonder problemen een persoonlijke lening aan. Om welk type project of kost het ook gaat, je hoeft geen aankoopbewijs voor te leggen. Afhankelijk van het geleende bedrag kan je je aflossingen spreiden over een periode van 6, 12, 24, 48 maanden of zelfs langer. De precieze aflossingstermijnen per leenbedrag vind je in de online simulatie.

Wanneer wordt het geld op mijn rekening gestort?

Van zodra we je contract hebben ontvangen, gaan we meteen aan de slag met je aanvraag voor een persoonlijke lening. Definitief aanvaard? Dan ontvang je het geld binnen de 48 uur op je rekening.

Kan ik de datum van mijn domiciliëring aanpassen?

Ja, via de online klantenzone, de Cofidis-app of samen met een kredietspecialist pas je de datum van je maandelijkse aflossing eenvoudig aan. Je hebt daarbij de keuze uit twee opties.

Wat betekent de ‘voorlopige aanvaarding’ van een aanvraag?

Nadat je je simulatie hebt uitgevoerd en je aanvraag online of telefonisch hebt ingediend, ontvang je meteen een principieel antwoord. Dat antwoord wordt automatisch gegenereerd op basis van de informatie die je hebt ingevuld in het aanvraagformulier. Pas van zodra onze teams je loonfiches en de andere nodige documenten hebben goedgekeurd, is de definitieve aanvaarding van je persoonlijke lening een feit.

Kan ik een persoonlijke lening aanvragen zonder persoonlijke waarborg?

Ja, voor een persoonlijke lening op afbetaling van Cofidis is geen persoonlijke of gezamenlijke borgstelling vereist. Houd er echter rekening mee dat geld lenen als koppel je een betere financiële zekerheid en een rentevoordeel biedt.

Wat als ik mijn krediet niet (tijdig) kan aflossen?

Dankzij een persoonlijke lening kan je geld lenen om je plannen of projecten te financieren die belangrijk voor je zijn. Een eerste belangrijke stap is tijdens de simulatie een maandelijkse aflossing te kiezen die haalbaar is voor je budget. Onze kredietspecialisten kijken ook grondig na of je gekozen aflossing effectief afgestemd is op je financiële situatie. Dus als je persoonlijke lening wordt aanvaard, dan wil dat zeggen dat je over voldoende terugbetalingscapaciteit beschikt. Van zodra je het geld ontvangen hebt, beschik je als klant van Cofidis over alle mogelijke middelen om je lening op te volgen. Je krijgt toegang tot je online klantenzone waar je je persoonlijke lening eenvoudig kan opvolgen en je hebt er toegang tot alle belangrijke documenten zoals je aflossingstabel. Bovendien word je regelmatig op de hoogte gehouden van je lening via brief of e-mail. Kortom, we doen er alles aan om je maximaal te informeren en te begeleiden. Denk je toch in de problemen te komen? Dan staan er meer dan 200 kredietspecialisten voor je klaar om samen naar een oplossing te zoeken. Neem zo snel mogelijk contact met hen op via telefoon of chat om je te laten bijstaan. Tip: je kan bij je persoonlijke lening ook kiezen voor een kredietverzekering. Die neemt je aflossingen tijdelijk over bij ontslag of arbeidsongeschiktheid en betaalt je volledige lening terug in jouw plaats bij overlijden of definitieve en volledige invaliditeit.

Hoe verhoudt een persoonlijke lening zich tot andere kredieten?

Er bestaan twee overkoepelende soorten kredietformules: leningen op afbetaling en vormen van een herbruikbaar krediet, zoals een geldreserve of een kredietkaart. Persoonlijke leningen maken deel uit van de eerste categorie, samen met heel wat andere types leningen. Denk bijvoorbeeld aan renovatieleningen, autoleningen en krediethergroeperingen. Waar een kredietopening van onbepaalde duur is en de aanvulling van een geldreserve op basis van de afbetalingen verloopt, is elke lening op afbetaling van bepaalde duur en wordt een geldsom in één keer op je rekening gestort. In tegenstelling tot kredietopeningen gaan persoonlijke leningen bovendien gepaard met een vaste maandelijkse aflossing. Aangezien je op voorhand alle tarieven en voorwaarden kent, kom je met een persoonlijke lening nooit voor verrassingen te staan. Je krijgt immers een volledige aflossingstabel nog voor je het contract definitief aangaat. Dat betekent echter ook dat zo’n lening weinig flexibel is. Wil je een flexibele lening, dan kies je best voor een doorlopend krediet zoals een geldreserve.

Om verder te gaan...

Waarvoor een persoonlijke lening gebruiken?

Voor je persoonlijke wensen

Een persoonlijke lening is in eerste instantie bedoeld voor wat jij belangrijk vindt: een mooi trouwfeest, een safari of een nieuwe babykamer. Daarnaast kan je een krediet op afbetaling ook inzetten voor heel wat andere zaken, zoals schooluitgaven of medische kosten.

Voor kleine of grote projecten

Aan een badkamerrenovatie toe of dringend een thuiswerkbureau nodig? Een zwembad in de tuin of heerlijk relaxen in een prachtige veranda? Met een persoonlijke lening kan je geld lenen voor nagenoeg alles. Bovendien hoef je geen bewijsstukken voor te leggen bij wat je wenst te kopen.

Als financieel duwtje in de rug

Autopech? Gaf je koelkast er de brui aan? Een tegenslag loert soms om de hoek en komt zelden alleen, waardoor je misschien van de ene op de andere dag geld nodig hebt. Ook, en vooral, op die moeilijke momenten staat Cofidis voor jou paraat als kredietverstrekker en is een persoonlijke lening de geknipte financieringsmethode om de nodige middelen op een veilige, transparante manier bij elkaar te krijgen.

Ontdek
onze andere kredieten