Renovatielening
online simuleren

 • Vaste rentevoet, looptijd en aflossing

 • Zonder facturen of offertes

 • Vanaf 7,9%*

Kies je bedrag:

€ 2500
 
 
 
 
 
€ 5001
 
 
 
 
€ 10000
 
 
 
 
€ 15000
 
 
 
 
€ 20000
 
 
 
 
€ 25000
 
 
 
 
€ 30000
 
 
 
 
€ 35000
 
 
 
 
€ 40000
 
 
 
 
€ 45000
 
 
 
 
€ 50000

Kies je aflossing:

249,33
276,34
315,91
367,14
450,54
868,13
0
0
0
0
0
0

Overzicht van je aanvraag:

Bedrag: 10.000 (1)

Maandelijkse aflossing: 0

Looptijd: 30 maanden

JKP :

Terug te betalen bedrag: 0

De voordelen
van de renovatelening

 • Vanaf 7,9%*

  Een ideaal aflosbaar krediet voor al je verbouwingswerken, van een ingrijpende renovatie van je woning tot het aanleggen van een tuin of zwembad. Je profiteert van een voordelige, vaste rentevoet vanaf 7,9%*. Simuleer je lening vrijblijvend online.

 • Duidelijke voorwaarden

  Het bedrag, de maandelijkse aflossing, de looptijd, de rentevoet en de totale kosten zijn vast bepaald en op voorhand gekend. Je ontvangt een aflossingstabel bij de ondertekening van je contract.

 • Zonder van bank te veranderen

  Je hoeft niet van bank te veranderen of geen extra zichtrekening te openen indien je een renovatielening wil afsluiten bij Cofidis. We storten het geld binnen de 48 uur op je rekening, na definitieve aanvaarding van je contract.

 • Geen aankoopbewijzen nodig

  Grote verbouwingswerking uitvoeren, verhuizen of je woning herinrichten? Welk project je ook voor ogen hebt, je hebt nooit offertes of facturen nodig om een renovatielening aan te vragen.

Ook interessant voor jou

Bescherm jezelf en je terugbetaling

Met de schuldsaldoverzekering Garantie+ bescherm je jezelf en je familie. Garantie+ betaalt je lening in jouw plaats terug bij tegenslagen zoals jobverlies door ontslag of overlijden.

Meer info

* Contract voor een groepsverzekering, door COFIDIS afgesloten bij ACM IARD SA en ACM VIE SA, onderneming onderworpen aan de Franse Code des Assurances (wetboek van verzekeringen).

Wij komen aan huis

Hulp nodig bij het invullen van je contract? Een consulent komt gratis langs om je te helpen bij het aanvragen van een renovatielening.

Laat je gratis terugbellen

Wil je renoveren en geld lenen, maar zit je met een vraag? Weet je niet goed hoe je de renovatielening moet simuleren? Geef een tijdstip door en we bellen je gratis terug.

Een afspraak maken

Hoe een renovatielening online simuleren en aanvragen?

 1. Selecteer het gewenste bedrag en de aflossing van je voorkeur. Dien je aanvraag in.
 2. Vul het aanvraagformulier in. Je ontvangt meteen een principieel antwoord.
 3. Onderteken je contract online of print het uit, vul het in en stuur het terug via de post.
 4. We behandelen je dossier binnen de twee dagen na ontvangst. Na definitieve aanvaarding ontvang je het bedrag op de rekening van je keuze.

De meest gestelde vragen over de renovatielening

Kan ik als huurder een renovatielening afsluiten?

Ja. Het maakt niet uit of je eigenaar of huurder van een woning bent. Ook als huurder helpen we je graag verder om de woning van je dromen te creëren.

Waarvoor kan ik een renovatielening aanvragen?

Via de simulatie kan je een verbouwingslening van € 2.500 tot € 50.000 aanvragen voor alle kleine en grote klussen in en rondom je woning.

Kan ik een renovatielening afsluiten als ik al een ander krediet heb?

Ja, zolang je financiële situatie het toelaat en je over voldoende inkomsten beschikt, kan je een renovatielening combineren met andere leningen of kredieten, zoals een geldreserve of kredietkaart.

Wanneer weet ik of mijn aanvraag aanvaard werd?

Via de online simulatie kan je je renovatielening berekenen en indienen. Je ontvangt onmiddellijk een principieel antwoord. Je aanvraag wordt pas definitief aanvaard nadat onze teams de bewijsstukken hebben goedgekeurd.

Om verder te gaan...

Waarvoor een renovatielening gebruiken?

Voor kleinere werken

Je kan je renovatielening van Cofidis gebruiken om je woning in te richten. Nieuwe badkamer? Een vers likje verf? Of tijd voor nieuwe ramen? De renovatielening helpt je je projecten te realiseren. Je kan je renovatielening ook prima inzetten om je tuin grondig onder handen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw terras aanleggen, misschien wel met een toffe loungeset. Een carport, een serre of een nieuwe oprit, het kan allemaal met je renovatielening.

Voor grote projecten

Ook wanneer het gaat om het financieren van grote verbouwingsprojecten, zoals het uitvoeren van een energetische renovatie inclusief warmtepomp en zonnepanelen of het leggen van een nieuw dak ter waarde van pakweg € 30.000, kan je kiezen voor een lening op afbetaling. Ga je voor een leefkeuken, uitbouw of veranda? Ook in het kader van zulke renovatiewerken leen je bij Cofidis aan een voordelige rentevoet.

Voor je materiaal

Ben je een echte doe-het-zelver? Voer je alle huiselijke klusjes al jaar en dag zelf uit? Dan kan je de verbouwingslening ook gebruiken voor het aankopen van je materiaal en gereedschap. Je hoeft dan niet aan je spaarcenten te raken en een persoonlijke inbreng is niet nodig.

Ontdek
onze andere kredieten