Geldreserve
MyLine

 • Vaste maandelijkse aflossing

 • Vrij te gebruiken

 • Controle over je budget

Kies je bedrag:

€ 500
 
€ 1250
 
€ 2500
 
€ 3500
 
€ 5001
 
€ 6000
 
€ 7000
 
€ 10001

Kies je aflossing:

210
280
350
0
0

Overzicht van je aanvraag:

Bedrag: 3.500 (1)

Aflossingstermijn: 19 maanden

18 maandelijkse aflossingen van 0 (2)en een laatste aangepaste maandaflossing van0

De voordelen
van de geldreserve

 • Op elk moment beschikbaar

  Je beschikt over een som geld die je op twee manieren kan gebruiken: ofwel via overschrijving naar je zichtrekening ofwel via betalingen met de kaart gekoppeld aan je kredietopening.

 • Flexibel

  Je gebruikt het geld in een of meerdere keren en financiert zo je aankopen op je eigen tempo.

 • Vaste maandelijkse aflossing

  Hoeveel geld je ook van je reserve gebruikt, je betaalt elke maand hetzelfde bedrag terug. Je weet dus op voorhand exact hoeveel je terugbetaalt. Simuleer snel en vrijblijvend online.

 • Controle over je budget

  Je beschikt over alle middelen om de controle over je reserve te behouden: keuze uit meerdere terugbetalingsformules(2), aanvullende terugbetalingen zonder kosten, de nulstelling, mobiele app...

Ook interessant
voor jou

Bescherm jezelf en je terugbetaling

Met de schuldsaldoverzekering Garantie+ bescherm je jezelf en je familie. Garantie+ betaalt je krediet in jouw plaats terug bij tegenslagen zoals jobverlies door ontslag of overlijden.

Meer info

* Contract voor een groepsverzekering, door COFIDIS afgesloten bij ACM IARD SA en ACM VIE SA, onderneming onderworpen aan de Franse Code des Assurances (wetboek van verzekeringen).

Nulstelling

Voor de geldreserve MyLine geldt een nulstellingstermijn. Dat is een wettelijke verplichting die bepaalt dat vóór een bepaalde datum je krediet opnieuw op nul moet staan. De nulstelling beschermt je tegen permanente schuldenlast en helpt je controle te houden over je budget.

Meer info

Laat je gratis terugbellen

Vragen? Geef een tijdstip door en we bellen je gratis terug.

Een afspraak maken

Hoe een geldreserve
online aanvragen?

 1. Simuleer en selecteer het gewenste bedrag en de aflossing van je voorkeur. Dien je aanvraag in.
 2. Vul het aanvraagformulier in. Je ontvangt meteen een principieel antwoord.
 3. Print het contract, vul het aan, dateer, onderteken en stuur het terug.
 4. Ontvang het geld binnen de twee dagen(1) via overschrijving op je zichtrekening of gebruik het via betalingen met de bijhorende kredietkaart.

De meest gestelde vragen

Kan ik mijn geldreserve hergebruiken?

Ja, van zodra je start met terugbetalen, wordt je geldreserve opnieuw aangevuld. Het geld dat je hebt terugbetaald, kan je de maand erna opnieuw gebruiken. Je kan je geldreserve blijven hergebruiken zolang je kredietlimiet niet bereikt is.

Moet ik mijn kredietaanvraag verantwoorden met bewijsstukken?

Nee, om een geldreserve aan te vragen heb je geen aankoopbewijzen nodig. Je bent vrij om je geldreserve te gebruiken waarvoor jij dat wil, bvb. om onvoorziene uitgaven op te vangen of jezelf een cadeautje te gunnen.

Wanneer ontvang ik het geld op mijn rekening?

Heb je een principieel antwoord ontvangen? Na definitieve aanvaarding van je aanvraag, ontvang je je geld binnen de 48 uur op je rekening, afhankelijk van de bank waar je klant bent.

Hoe kan ik mijn geldreserve terugbetalen?

Je hebt de keuze uit meerdere terugbetalingsformules zodat je steeds een aflossing vindt die past bij jouw budget. Je kan zelf je aflossing verhogen of verlagen, zonder extra kosten.

Moet ik van bank veranderen?

Nee, je kan gewoon bij je bank blijven. We storten het geld in één of meerdere keren op je zichtrekening, wanneer je dat wenst.

Hoeveel bedragen de wisselkosten bij de geldreserve MyLine?

In de tabel in bijlage vind je de details van de wisselkosten bij betalingen naar en transacties met een land buiten de eurozone. Deze tabel toont ook de commissie die Cofidis in rekening brengt.

Indien ik van gedachten verander, kan ik dan mijn aanvraag intrekken?

Ja. Na ondertekening van je contract heb je 14 (kalender)dagen de tijd om je kredietovereenkomst te annuleren. Je hoeft er zelfs geen reden voor op te geven. Dit heet het herroepingsrecht.

Hoe kan ik het geld van mijn geldreserve gebruiken?

Je kan het geld van je reserve op twee manieren gebruiken. De eerste manier is door het volledige bedrag of een deel ervan over te zetten naar je zichtrekening. De tweede manier is door aankopen te doen of geld af te halen aan een bankautomaat met de bijhorende kredietkaart.

Ontdek
onze andere kredieten

Waarvoor een
geldreserve gebruiken?

 • Onverwachte uitgaven

  Met een geldreserve beschik je op elk moment over een financiële oplossing. Ideaal om onverwachte kosten en uitgaven op te vangen. Het is als een spaarpotje dat je op elk moment achter de hand houdt voor het geval dat nodig zou zijn. En dat geeft je een gerust gevoel.

 • Grote facturen

  Anticipeer op grote facturen zoals de eindafrekening van de elektriciteit, de jaarlijkse brand- of autoverzekering, belastingen, … en doe een beroep op een geldreserve. Je betaalt gespreid terug waardoor je je budget het ganse jaar door in evenwicht houdt.

 • Online, in winkels en op reis

  De bijhorende kredietkaart biedt je extra opties voor het gebruik van je geldreserve. Je kan ze gebruiken voor al je aankopen online, in winkels, om geld af te halen in binnen- en buitenland, op restaurant, … Flexibiliteit troef!