Op zoek naar een lening of krediet?

Ben je uit op een persoonlijke lening om je droomproject te realiseren? Wil je een auto kunnen financieren, of heb je nood aan een kredietkaart? Of heb je wat extra geld nodig om bepaalde uitgaven of onvoorziene kosten op te vangen? Je vindt bij Cofidis steeds een geschikte oplossing op maat van jouw situatie. Ontdek en vergelijk onze leningen op afbetaling en kredietopening en simuleer vrijblijvend volgens de looptijd van jouw keuze.

Ontdek onze
herbruikbare kredieten

Geldreserve
MyLine by Cofidis(1)

Vaste aflossing vanaf € 30/maand

Beschik op elk moment over een herbruikbaar bedrag tussen € 500 en € 10.001 voor je uitgaven en onvoorziene kosten.

Ontdek de geldreserve

Mastercard® by Cofidis(2)

Geld afhalen zonder kosten

Profiteer van een kredietkaart waarmee je wereldwijd geld afhaalt zonder kosten en altijd en overal veilig betaalt, zowel online als in de winkel.

Ontdek de Mastercard

Mastercard® Gold by Cofidis(3)

Met reisverzekering en aankoopbescherming

Kies voor een kredietkaart met een hoge uitgavenlimiet en een verzekeringspakket voor je reizen en aankopen.

Ontdek de Mastercard Gold

Ontdek onze
leningen op afbetaling

Persoonlijke lening(4)

Vanaf 7,9%

Realiseer je plannen en projecten met een persoonlijke lening van € 2.500 tot € 50.000. Een eenvoudige oplossing waarvoor je geen aankoopbewijzen nodig hebt.

Ontdek de persoonlijke lening

Autolening tweedehands(5)

Vanaf 5,9%

Financier het voertuig van jouw keuze met een autolening van € 2.500 tot € 50.000 en vraag tot 120% van het te lenen bedrag aan om bijkomende kosten op te vangen.

Ontdek de autolening

Renovatielening(7)

Vanaf 3,99%

Leen van € 2.500 tot € 50.000 voor al je kleine en grote werken, zonder daarvoor je spaargeld te gebruiken of van bank te veranderen.

Ontdek de renovatielening

Kredietgroepering(4)

Lagere maandelijkse aflossing

Bundel al je kredieten in één lening tot € 100.000, betaal maandelijks minder af en creëer extra ruimte in je budget.

Ontdek de kredietgroepering

De meest gestelde vragen over leningen en kredieten

Welke soorten kredietformules bestaan er?

Er bestaan twee overkoepelende soorten kredietformules: kredieten op afbetaling en vormen van een herbruikbaar krediet, zoals bijvoorbeeld een geldreserve of een kredietkaart. Een persoonlijke lening, een autolening en een renovatielening behoren tot de eerste categorie. Waar de aanvulling van een geldreserve op basis van de afbetalingen verloopt, is elke lening op afbetaling van bepaalde duur en wordt een geldsom in één keer op je rekening gestort. Autoleningen en persoonlijke leningen gaan bovendien gepaard met een vaste aflossing per maand. Aangezien je op voorhand weet hoeveel alle tarieven bedragen en de relevante voorwaarden kent, kom je met zulke kredieten dus nooit voor verrassingen te staan en hoef je nooit meer dan verwacht te betalen. Je krijgt immers een volledige aflossingstabel nog voor je het contract definitief aangaat.

Moet ik van bank veranderen om te kunnen lenen bij Cofidis?

Nee, je hoeft geen rekening te openen bij Cofidis en je hoeft ook niet van bank te veranderen om geld te kunnen lenen. Het totale bedrag van de lening of het krediet ontvang je op de rekening van jouw keuze, onafgezien van waar je momenteel rekeninghouder bent. Simuleer dus gerust.

Wat is een leningsimulatie?

Bij een simulatie van een lening of krediet kies je je gewenste leenbedrag en selecteer je met welk doel je geld wenst te lenen. Nadien geven we je een overzicht van de beste opties, afgestemd op jouw situatie, telkens met de mogelijke looptijden en maandelijkse aflossingen. Je vindt er ook gegevens als de rente, die steeds vast is, en ziet er hoeveel de terug te betalen som precies bedraagt.

Is een simulatie hetzelfde als een aanvraag?

Nee, een simulatie bij kredietverstrekker Cofidis is al jaar en dag gratis en geheel vrijblijvend en dus niet hetzelfde als het aanvragen of afsluiten van een krediet of lening. Een simulatie geeft je een goed idee van de mogelijke looptijden, aflossingen en voorwaarden. Goed om te weten: heb je een lening of formule gevonden die voldoet aan je wensen, dan kan je meteen je krediet aanvragen.