Kredietkaart
Mastercard® Gold by Cofidis

 • Aankoopbescherming en reisverzekering inbegrepen

 • Geld afhalen, tot € 1.000 per dag

 • In een of meerdere keren te gebruiken

Kies je bedrag:

De voordelen
van de Mastercard®Gold-kaart

 • Flexibiliteit

  Je kan het volledige bedrag van je kredietopening, met een maximale bestedingslimiet van € 10.001, in een of meerdere keren gebruiken. Daarnaast haal je wereldwijd tot € 1.000 per dag af.

 • Uitgebreide bescherming

  Profiteer met de Gold-kredietkaart van een reisverzekering, aankoopbescherming bij beschadigde of gestolen goederen en besteprijsbescherming. Meer info over deze dekkingen vind je hier.

 • Terug op jouw tempo

  Berekening van je aflossing per maand op basis van je uitgaven. Dankzij de verschillende formules bepaal je zelf het tempo waarop je terugbetaalt(2).

 • Slechts € 10 per jaar

  Met een jaarlijkse bijdrage van € 10(1) is de kredietkaart Mastercard® Gold by Cofidis één van de goedkoopste kredietkaarten op de markt. Je hoeft niet van bank te veranderen.

Ook interessant voor jou

Bescherm jezelf en je terugbetaling

Met de schuldsaldoverzekering Garantie+ bescherm je jezelf en je familie. Garantie+ betaalt je krediet in jouw plaats terug bij tegenslagen zoals jobverlies door ontslag of overlijden.

Meer info

* Contract voor een groepsverzekering door COFIDIS afgesloten bij ACM VIE SA en ACM IARD SA, ondernemingen onderworpen aan het Franse wetboek van verzekeringen

Nulstelling

Voor de Gold kredietkaart geldt een nulstellingstermijn. Dat is een wettelijke verplichting die bepaalt dat je krediet vóór een bepaalde datum opnieuw op nul moet staan.

Meer info

Laat je gratis terugbellen

Geef een tijdstip door en we bellen je terug. Deze service is gratis.

Een afspraak maken

Hoe een Mastercard® Gold-kaart online aanvragen?

 1. Selecteer het gewenste bedrag en de aflossing van je voorkeur. Dien je aanvraag in.
 2. Vul het aanvraagformulier in. Je ontvangt meteen een principieel antwoord.
 3. Onderteken je contract online of print het uit, vul het in en stuur het terug via de post.
 4. Ontvang je Gold-kaart binnen de tien kalenderdagen, na definitieve aanvaarding van je contract.

De meest gestelde vragen

Wat is een kredietkaart?

Een kredietkaart is een veilig betaalmiddel verbonden aan een herbruikbaar krediet, dat afneemt per transactie. Je kan er zowel geld mee opnemen als aankopen verrichten, zonder dat de betaalde som daarbij meteen van je rekening verdwijnt. De terugbetaling verloopt ofwel via een uitgestelde debitering, ofwel gespreid via een koppeling aan een kredietlijn. Je kan een kredietkaart ook aanwenden als waarborg voor een hotelboeking of een huurauto op reis.

Wat is het verschil tussen de Gold-kaart en de klassieke Mastercard®?

Hoewel het in beide gevallen om een kwalitatieve kredietkaart gaat, heeft de Gold-kredietkaart een aantal extra voordelen. De limiet qua dagelijkse opname is met € 1.000 dubbel zo groot, maar vooral de inbegrepen dekkingen en verzekeringen (reisverzekering, aankoopbescherming, laagsteprijsgarantie …) maken het verschil. Je bent zelfs verzekerd tegen agressie aan geldautomaten. In tegenstelling tot de gewone kredietkaart gaat de Gold-kaart wel gepaard met een opnamekost. Een laatste, niet onbelangrijk verschil: het toegestane kredietbedrag loopt van € 2.500 tot € 10.001, en niet van € 500 tot € 10.001 zoals bij de klassieke Mastercard®.

Kan ik mijn Gold-kaart gebruiken in het buitenland?

Miljoenen winkels, restaurants en bankautomaten over de hele wereld aanvaarden de Mastercard® Gold-kaart.

Zijn mijn aankopen met de Gold-kaart beschermd?

Ja, alle aankopen met deze Gold-kredietkaart zijn beschermd in geval van schade of diefstal.

Wat houdt de reisverzekering in?

De uitgebreide reisverzekering maakt de Gold-kaart extra aantrekkelijk. Je kan rekenen op de verzekering bij vertraagd vertrek, achtergebleven bagage, instapweigering als gevolg van overboeking en ziekenhuisopname.

Kan ik mijn Gold-kaart opzeggen?

Ja, dat kan wanneer je maar wil en verloopt bijzonder eenvoudig. Neem contact op met een van onze kredietspecialisten en we helpen je graag verder.

Hoeveel bedragen de wisselkosten bij de Mastercard® Gold-kaart?

In deze tabel vind je de details van de wisselkosten bij betalingen naar en transacties met een land buiten de eurozone. De tabel toont ook de kosten (commissie) die Cofidis in rekening brengt.

Ben ik beschermd tegen fraude?

Ja, je kan niet aansprakelijk gesteld worden voor transacties die je niet zelf uitvoerde met je Kredietkaart Mastercard® Gold by Cofidis. Indien je kan aantonen dat je voldoende voorzorgen hebt genomen en je ons na verlies of diefstal van je kredietkaart onmiddellijk op de hoogte hebt gebracht, dan word je mits een franchise van € 50 volledig terugbetaald.

Om verder te gaan...

Kredietkaart Mastercard® Gold by Cofidis: inbegrepen dekkingen en verzekeringen

Reizen met een gerust hart

Dankzij de reisverzekering geniet je ten volle van je reis. Je kan tot € 1.000 per dag afhalen en je beschikt over een middel om te betalen dat wereldwijd wordt aanvaard. Meer info

Beschermd tegen schade en diefstal

Dankzij de Gold-kaart by Cofidis zijn je aankopen beschermd tegen schade en diefstal. Twee vliegen in één klap: je betaalt op een veilige manier en je aankopen zijn dubbel beschermd. Meer info

Altijd de laagste prijs

Ergens een lagere prijs gezien voor een artikel dat je hebt aangekocht met je Mastercard® Gold-kaart by Cofidis? Dan betaalt de verzekering van deze kredietkaart je het verschil terug. Meer info

Ontdek
onze andere kredieten