Interieurlening
online simuleren

 • Vaste rentevoet vanaf 7,90%*

 • Zonder facturen of offertes

 • Inrichting, meubilering en decoratie

Kies je bedrag:

€ 2500
 
 
 
 
 
€ 5001
 
 
 
 
€ 10000
 
 
 
 
€ 15000
 
 
 
 
€ 20000
 
 
 
 
€ 25000
 
 
 
 
€ 30000
 
 
 
 
€ 35000
 
 
 
 
€ 40000
 
 
 
 
€ 45000
 
 
 
 
€ 50000

Kies je aflossing:

249,33
276,34
315,91
367,14
450,54
868,13
0
0
0
0
0
0

Overzicht van je aanvraag:

Bedrag: 10.000 (1)

Maandelijkse aflossing: 0

Looptijd: 30 maanden

JKP:

Terug te betalen bedrag: 0

Lijst van renovatie
voor interieurlening

  • Interieurdecoratie

  • Meubels

  • Ingebouwde kasten

  • Behang

  • Verf

Een renovatieproject dat niet in deze lijst staat? Contacteer ons

De voordelen
van een interieurlening

 • Gunstig tarief vanaf 7,90%*

  Om allerlei verfraaiingswerken aan het interieur van je huis of appartement te financieren, maak je gebruik van een lening met een gunstige rentevoet.

 • Duidelijke voorwaarden

  Het bedrag, de maandelijkse aflossing, de looptijd, de rentevoet en de totale kosten zijn liggen vast en ken je op voorhand. Je ontvangt een transparante aflossingstabel bij de ondertekening van je contract.

 • Geen bewijsstukken nodig

  Om aanspraak te maken op de interieurlening hoef je geen offertes of facturen te kunnen voorleggen.

 • Zonder van bank te veranderen

  Je hoeft niet van bank te veranderen of geen extra zichtrekening te openen als je een interieurlening wil afsluiten bij Cofidis. We storten het geld binnen de 48 uur op je rekening, na definitieve aanvaarding van je contract.

Ook interessant voor jou

Bescherm jezelf en je terugbetaling

Met de schuldsaldoverzekering Garantie+ bescherm je jezelf en je familie. Garantie+ betaalt je interieurlening in jouw plaats terug bij tegenslagen zoals jobverlies door ontslag of overlijden.

Meer info

* Contract voor een groepsverzekering, door COFIDIS afgesloten bij ACM IARD SA en ACM VIE SA, onderneming onderworpen aan de Franse Code des Assurances (wetboek van verzekeringen).

Wij komen aan huis

Hulp nodig bij het invullen van je contract? Een kredietspecialist komt gratis langs om je te helpen bij het aanvragen van een interieurlening

Laat je gratis terugbellen

Weet je niet goed hoe je de interieurlening moet simuleren of heb je hulp nodig bij het invullen van je contract? Geef een tijdstip door en we bellen je gratis terug.

Een afspraak maken

Hoe een interieurlening online simuleren en aanvragen?

 1. Selecteer het gewenste bedrag en de maandelijkse afbetaling van je voorkeur. Dien je aanvraag in.
 2. Vul het aanvraagformulier in. Je ontvangt meteen een principieel of voorlopig antwoord.
 3. Onderteken je contract online of print het uit, vul het in en stuur het terug via de post.
 4. We behandelen je dossier binnen de twee dagen na ontvangst. Na definitieve aanvaarding ontvang je het bedrag op je persoonlijke rekening.

De meest gestelde vragen over de interieurlening

Wat zijn de voorwaarden voor het afsluiten van een interieurlening?

Een regelmatig inkomen is een must. Afhankelijk van dat inkomen, bekijken we welke maandaflossing en welk bedrag voor jou werkt. Om je hierbij te helpen, bestuderen we elk aanvraagdossier zorgvuldig en ontvang je na de definitieve goedkeuring een duidelijke aflossingstabel. Weet ook dat je jezelf en je dierbaren steeds kan beschermen met de schuldsaldoverzekering Garantie+.

Kan ik als huurder een interieurlening afsluiten?

Ja. Het maakt niet uit of je eigenaar of huurder van een woning bent. Ook als huurder helpen we je graag verder om de woning van je dromen te creëren via een lening op jouw maat.

Kan ik een interieurlening afsluiten als ik al een ander krediet heb?

Ja, zolang je financiële situatie het toelaat en je over voldoende inkomsten beschikt, kan je een renovatielening combineren met andere leningen of kredieten, zoals een geldreserve of kredietkaart.

Wanneer weet ik of mijn aanvraag aanvaard werd?

Via de online simulatie kan je je renovatielening berekenen en indienen. Je ontvangt onmiddellijk een principieel antwoord. Je aanvraag wordt pas definitief aanvaard nadat onze teams de bewijsstukken en je persoonlijke situatie hebben geanalyseerd en het contract hebben goedgekeurd. Dan ontvang je het geld meteen op de rekening van jouw keuze en gaat de in het contract afgesproken looptijd van start.

Wat is de maximale looptijd?

De opties qua looptijd zijn in de eerste plaats afhankelijk van het budget dat je wil samenstellen. Als je bij het afsluiten van een interieurlening kiest voor het maximumbedrag van € 50.000, bedraagt de aflossingsduur maximaal tien jaar. Uiteraard kan je ook dan voor een kortere periode met hogere maandelijkse afbetalingen opteren. Het volstaat daarbij om over de nodige middelen voor afbetaling te beschikken.

Ontdek
onze andere kredieten