Kredietgidsen

Omdat elke financieringsaanvraag anders is, bestaan er verschillende soorten consumentenkredieten. U moet het consumentenkrediet nemen dat is aangepast aan uw situatie en uw behoefte, afhankelijk van het feit of u een aankoop of een dienst wilt financieren, een project wilt realiseren dat erg belangrijk is voor u, voor onvoorziene uitgaven komt te staan, of een beschikbare geldreserve wilt aanleggen. Het kan gaan om een lening op afbetaling (of aflosbaar krediet), een revolving krediet, een auto- of renovatielening, een hergroepering van kredieten, ...

Cofidis biedt een ruime waaier van consumentenkredieten om zo goed mogelijk aan uw behoeften te beantwoorden en u te leiden naar het krediet dat het best past bij de verwezenlijking van uw project.

De autolening

De autolening, om een tweedehandswagen te kopen

De aankoop van een wagen is een uitgave waar iedereen vroeg of laat voor komt te staan. U denkt vast goed na over de keuze van het model van de wagen, maar het is even belangrijk om de geschikte financiering te vinden. Als u kiest voor een autolening die is afgestemd op uw behoeften, kunt u met een geruster hart de baan op...

Definitie van een autolening

Om de aankoop van een tweedehandswagen te financieren, bestaan er verschillende oplossingen. De autolening is de oplossing op maat om de aankoop van een voertuig te financieren. Het gaat om een aflosbaar krediet waarvan het tarief, het bedrag en de maandelijkse aflossingen vastliggen. Daardoor weet u precies waartoe u zich verbindt op het moment dat u het contract ondertekent (bij ondertekening van uw contract krijgt u een aflossingstabel). Zoals bij elk consumentenkrediet neemt Cofidis de tijd om uw kredietaanvraag zorgvuldig te bestuderen en te controleren of het bedrag dat u wenst te lenen en de gekozen maandelijkse aflossingen wel afgestemd zijn op uw terugbetalingsvermogen.

De autolening van Cofidis

De autolening van Cofidis is een persoonlijke lening voor een bedrag tussen 5.001 en €50.000, waarmee u uw tweedehandswagen kunt financieren. Het bedrag dat u nodig hebt wordt snel op uw rekening gestort en u hoeft niet van bank te veranderen. U hoeft geen voorschot te betalen en u hoeft het gebruik niet te verantwoorden. U kunt dus de administratiekosten, de verzekering, de belasting op de inverkeerstelling betalen of nog de nodige toebehoren kopen.

Om een aanvraag in te dienen, gaat u naar de pagina « Autolening » en vult u in enkele klikken het online formulier in. U ontvangt dan zo snel mogelijk een principieel antwoord.

Sleutelideeën

Is uw wagen aan vervanging toe? Om de aankoop van een tweedehandswagen te financieren is de autolening de meest geschikte oplossing. Met dit aflosbaar krediet kunt u de volledige of een deel van de aankoop financieren, zonder dat u het gebruik hoeft te verantwoorden, zonder voorschot en aan een interessant tarief.