Kredietwoordenboek

Omdat de kredietwereld en de woordenschat van de financiële instellingen soms te ingewikkeld is, heeft Cofidis België zich voorgenomen een kredietwoordenboek op te stellen voor zijn cliënten. Het groepeert alle veel voorkomende krediettermen en geeft duidelijke definities.

Zo hoopt Cofidis dat de leners of toekomstige leners zich gemakkelijker zullen onderhouden met de Cofidis- consulenten over de verschillende financieringsoplossingen, en de subtiliteiten beter zullen begrijpen.

D

Om de woordenschat van het krediet beter te begrijpen stelt Cofidis zijn kredietwoordenboek voor met de definities van de termen die met de letter D beginnen.

Dossierkosten

Dossierkosten zijn een bijdrage die de bank of de kredietverstrekker aan de klant vraagt om de uitgaven te dekken die de instelling maakt voor het opstellen van het financieringsdossier voor een krediet. Het bedrag wisselt van instelling tot instelling, en kan soms zelfs worden aangeboden of vervat worden in de berekening van het jaarlijkse kostenpercentage.

Ontdek onze andere diensten :