Kredietwoordenboek

Omdat de kredietwereld en de woordenschat van de financiële instellingen soms te ingewikkeld is, hebben we een kredietwoordenboek opgemaakt. Het groepeert alle veel voorkomende krediettermen en geeft duidelijke definities.

Zo hopen we dat onze klanten of toekomstige klanten de kredietwereld beter begrijpen en ook de gesprekken met onze consulenten glashelder zijn.

G

Om de woordenschat van het krediet beter te begrijpen stelt Cofidis zijn kredietwoordenboek voor met de definities van de termen die met de letter G beginnen.

Geldreserve

Een geldreserve, ook revolving krediet of hernieuwbaar krediet genoemd, is een bijzonder consumentenkrediet: het omvat een kredietopening van onbepaalde duur. U krijgt de beschikking over een geldbedrag dat u geheel of gedeeltelijk kunt gebruiken zoals u wilt. U begint pas terug te betalen op het ogenblik dat u uw geldreserve gebruikt. De opeenvolgende terugbetalingen laten toe om de reserve opnieuw op te bouwen, die u dan al dan niet opnieuw kunt gebruiken.

MyLine by Cofidis, de geldreserve van Cofidis, geeft u de beschikking over een geldbedrag dat u kunt gebruiken afhankelijk van uw behoeften, voor onvoorziene uitgaven, bepaalde projecten …

Ontdek onze andere diensten :