Mastercard® Gold by Cofidis

Verzekeringen en waarborgen

Welke dekkingen omvat de kredietkaart Mastercard® Gold by Cofidis?

De kredietkaart Mastercard® Gold by Cofidis biedt je volgende dekkingen voor slechts € 5 bijdrage per jaar:

1. Reisverzekering

Vertraagd vertrek: indien je vervoermiddel (vliegtuig, bus, trein …) met meer dan 4 uur vertraagd is, ontvang je een vergoeding voor de kosten die het gevolg zijn van deze vertraging (maaltijden, hotelovernachting …).

Vertraagde bagage: heb je je bagage niet binnen de 4 uur na aankomst, dan ontvang je een vergoeding voor de noodvervanging van kledij, geneesmiddelen en toiletartikelen.

2. Reisbijstand

Medische hulp: ziek of een lichamelijk letsel? Dan word je overgebracht naar een geschikt ziekenhuis.

Repatriëring: vervoer van het ziekenhuis naar je thuis.

Bezoek in noodgevallen: retourticket en verblijf voor één persoon die op bezoek komt om je bij te staan.

Ziekenhuiskosten: vergoeding voor bijkomende kosten (tv, telefoon …) tijdens je hospitalisatie.

3. Aankoopbescherming

Bij diefstal of schade: vervangen, repareren of terugbetaling van je aankopen betaald met je Mastercard Gold by Cofidis. Minimaal aankoopbedrag van € 50.

4. Laagsteprijsgarantie

Een lagere prijs gezien voor hetzelfde artikel? Dan krijg je het verschil terug als je de lagere prijs binnen de 30 dagen na aankoop hebt ontdekt en de prijs minstens € 50 bedraagt.

Zijn er beperkingen?

  • Een reeds bestaande medische aandoening.
  • Deelname aan of beoefening van een sport of activiteit die niet voorkomt in de lijst met gedekte sporten en activiteiten.
  • Als je reist tegen de gezondheidsvereisten opgelegd door de vervoersmaatschappij, vertegenwoordigers of andere dienstverleners van het openbaar vervoer.
  • Reizen naar een land, gebied of evenement waarvoor een overheidsinstantie in het land van domicilie of de Wereldgezondheidsorganisatie het publiek heeft geadviseerd er niet naartoe te reizen, of waarop officieel een embargo van de Verenigde Naties rust.
Raadpleeg de informatienota voor meer informatie

Raadpleeg de informatienota voor meer informatie– vanaf 01/01/2024

Onder welke voorwaarden ben ik verzekerd?

  • Je reis moet volledig betaald zijn met je Mastercard by Cofidis en diezelfde kaart moet eventueel dienen als waarborg voor de reis of logies.
  • Een reis mag niet langer duren dan 30 opeenvolgende dagen, met een maximum van 183 reisdagen in een periode van 12 maanden. Als je reis langer duurt dan de maximumduur, zijn de dekkingen niet van toepassing.
  • Reizen met een ticket voor een enkele reis of een enkele reis met flexibele retour zijn niet gedekt, tenzij de tickets voor de heen- en terugreis zijn gekocht vóór het begin van de reis.
  • Indien je reist in je land van domicilie, ben je alleen gedekt indien je minstens 100 kilometer van thuis verwijderd bent en ten minste twee betalende overnachtingen vooraf hebt geboekt bij een erkende aanbieder van logies.
Raadpleeg de informatienota voor meer informatie

Raadpleeg de informatienota voor meer informatie– vanaf 01/01/2024