Renovatielening, een keuze voor de financiering

De renovatielening, voor de renovatie of inrichting van uw huis

In een huis moeten regelmatig werken worden uitgevoerd, om de inrichting aan te passen aan de huidige trends of om een ruimte in te richten in functie van nieuwe behoeften. Schilderwerken zijn nog redelijk gemakkelijk te financieren, maar aan de plaatsing van een nieuwe keuken of van nieuwe ramen en deuren hangt een hoger kostenplaatje vast. In dat geval is het nodig om de aangepaste financiering te vinden.

Definitie van een renovatielening

Om de renovatiewerken in uw appartement of huis te financieren, bestaan er verschillende oplossingen. Een renovatielening is het meest geschikte krediet voor deze situatie. Ze wordt berekend in functie van het te lenen bedrag en van de leencapaciteit van de particulier.

De renovatielening is een aflosbaar krediet waarvan de interestvoet, het bedrag en de maandelijkse aflossingen vastliggen. U krijgt vooraf een aflossingstabel. Zo kunt u beter inspelen op de terugbetaling van uw maandelijkse aflossingen. Deze kredietoplossing, die deel uitmaakt van het consumentenkrediet, is onderworpen aan een reglementering en vereist dat het terugbetalingsvermogen van de consument wordt gecontroleerd.

De renovatielening van Cofidis

Cofidis kan u met zijn renovatielening begeleiden bij de financiering van uw inrichting of van uw renovatiewerken. Het gaat hier om een persoonlijke lening van een bedrag tussen 2.500 en €50.000. Deze lening is toegankelijk voor iedereen, zowel eigenaars als huurders.

Het online aanvraagformulier is toegankelijk nadat u het bedrag van uw renovatielening hebt gekozen. Na uw aanvraag ontvangt u zo snel mogelijk een principieel antwoord. Wanneer het krediet is toegekend, wordt het geleende bedrag binnen de 48 uur volledig op uw rekening gestort, zonder dat u van bank hoeft te veranderen.

Sleutelideeën

Bent u eigenaar of huurder? De renovatielening begeleidt u bij de financiering van de renovatiewerken of de inrichting van uw huis. Dit aflosbaar krediet is de ideale manier om uw project te financieren dankzij het vaste tarief, het vaste bedrag en de vaste maandelijkse aflossingen.