Wat is een renovatielening?

In een woning dringen zich regelmatig werken op: het interieur opfrissen of ruimtes herinrichten omwille veranderende situaties zoals gezinsuitbreiding. Schilderwerken, een compleet uitgeruste keuken of nieuwe ramen kosten wel wat, daarom kan een renovatielening interessant zijn.

Een renovatielening is een aflosbaar krediet met een bedrag, rentevoet, looptijd en aflossingen die vastliggen. Dankzij de aflossingstabel heb je een duidelijk zicht op je maandelijkse aflossingen.

Hoe een renovatielening afsluiten?

Dien online een aanvraag. Je ontvangt meteen een principieel antwoord.

Als je al klant bent, kan je ook een aanvraag indienen vanuit je klantenzone.

Of contacteer een van onze Cofidis-consulenten via chat op cofidis.be of op het nummer 078/050 191 (kostprijs van een nationaal gesprek), van maandag tot vrijdag tussen 8 en 20 uur en op zaterdag tussen 9 en 17 uur.

Een renovatielening bij Cofidis

Via een renovatielening kan Cofidis je helpen bij de financiering van decoratie- of renovatiewerken.  Het gaat om een persoonlijke lening voor een bedrag tussen € 2.500 en € 50.000. Die lening kan zowel door eigenaars als huurders worden aangevraagd.

Na toekenning van het krediet, wordt het ontleende bedrag binnen de 48 uur op je rekening gestort. Je hoeft niet van bank te veranderen.

Samengevat

Eigenaars en huurders kunnen via een renovatielening de verbouwings- of decoratiewerken in hun woning financieren. Het gaat om een lening op afbetaling met een rentevoet, bedrag, looptijd en aflossingen die vastliggen. Ideaal is om van je huis een echte thuis te maken.