Door verder te surfen op onze website, geeft u Cofidis toestemming voor het gebruik van cookies. Meer informatie OK

Let op, geld lenen kost ook geld

De persoonlijke lening van Cofidis

Een aantrekkelijk rentevoet van 5,9%* voor €5.001 tot €50.000

De persoonlijke lening op afbetaling is een aflosbaar krediet waarmee u tussen €5.001 en €50.000 kunt lenen voor de financiering van om het even welk project zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.

De persoonlijke lening van Cofidis is een krediet op maat: u kiest het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag dat u elke maand wilt terugbetalen, evenals de looptijd van de lening.

1Kies uw bedrag:

Ander bedrag?
Bel ons op 0800/84.810

De voordelen van de persoonlijke lening van Cofidis :

U hoeft niet van bank te veranderen

De geleende som wordt binnen 48 uur na ondertekening van uw contract volledig op uw zichtrekening gestort.

Geen verrassingen

De voorwaarden voor de lening lening op afbetaling (maandelijkse aflossingen, rentevoet en looptijd) worden van tevoren vastgelegd en bij ondertekening van uw contract ontvangt u een aflossingstabel.

Een aantrekkelijk rentevoet van 5,9%*

Sluit nu online een lening op afbetaling af en geniet van een rentevoet van 5,9%* voor elk bedrag tussen €5.001 en €50.000.

Online een persoonlijke lening aanvragen? Niets is eenvoudiger:

Hulp nodig bij het invullen van uw contract?

Een consultant van Cofidis komt op verzoek gratis naar u thuis om u te helpen met alle stappen voor de aanvraag van uw lening.

Meer informatie

Wij geven advies

Wenst u meer informatie over de werking van persoonlijke lening? Wilt u weten welke verschillende kredieten wij aanbieden en hoe die werken? Of wilt u weten hoe u een goede kredietinstelling kunt kiezen?

Raadpleeg onze verschillende kredietgidsen en praktische gidsen

Betaal uw krediet in alle rust terug!

Dankzij onze verzekeringen op maat kunnen wij de toekomst van u en uw naasten veilig stellen.

Meer informatie

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw kredietcontract.
Voorbeeld: Het vast Jaarlijks KostenPercentage (JKP): 7,99% (vaste jaarlijkse actuariële debetrentevoet: 7,99%), voor een lening op afbetaling van €7.900 met een looptijd van 48 maanden. De maandelijkse terugbetaling zal €191,79 bedragen, voor een totaal terug te betalen bedrag van €9.205,92. Het vast jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag, de looptijd van het kredietcontract, de opnamemodaliteiten of de gekozen betalingsmodaliteiten.

*Aanbieding voor een lening op afbetaling, zonder bestemming en niet aftrekbaar, geldig van 26/09/2016 tot en met 06/11/2016. Van toepassing voor een ontleend bedrag tussen € 5.001 en € 20.000 op een looptijd van 12 maanden alsook voor een ontleend bedrag tussen € 20.001 en € 50.000 op een looptijd tussen 12 en 42 maanden.