De persoonlijke lening:
de oplossing voor al je projecten

De persoonlijke lening van Cofidis is een lening op maat: je kiest het bedrag dat je nodig hebt en de maandelijkse aflossing die best bij je past, in functie van de looptijd. Je gebruikt het geld zoals je dat zelf wil, in een of meerdere keren, zonder bewijsstukken of zonder van bank te veranderen.

Een vaste rentevoet vanaf 3,99 %

Bij een persoonlijke lening of lening op afbetaling blijft de rentevoet gelijk gedurende de volledige looptijd. Voor een bedrag tussen € 10.001 en € 15.000 kan je al een lening aangaan met een rentevoet vanaf 3,99%(1). De online simulator kan je helpen om eenvoudig de juiste lening te vinden. Na aanvaarding van je contract wordt het geld binnen de twee werkdagen gestort op je rekening.

Simuleer je persoonlijke lening online

100% duidelijkheid

Bovenop een voordelige rentevoet biedt een persoonlijke lening je ook volledige duidelijkheid van bij het begin. De maandelijkse aflossing, rentevoet en looptijd zijn op voorhand gekend en worden vastgelegd in een aflossingstabel, die je ontvangt bij de ondertekening van je contract. Dat is jouw garantie op duidelijke informatie en zo worden onaangename verrassingen achteraf vermeden.

Wat kan je doen met een persoonlijke lening?

Het grote voordeel van een persoonlijke lening is dat je geen verantwoording moet afleggen waarvoor je de lening wil gebruiken. Je hebt geen bewijsstukken nodig zoals offertes en facturen. Je kan de lening dus gebruiken waarvoor je maar wil:

 • Decoratie
 • Trouwfeest
 • Reizen
 • Studiekosten
 • ...

Bijkomend voordeel is dat je met een persoonlijke lening je zuurverdiende spaarcenten niet hoeft aan te spreken.

Bescherm jezelf en je familie

Een schuldsaldoverzekering is niet verplicht, maar is toch sterk aan te raden bij het afsluiten van een lening. Zo voorkom je dat je naasten jouw lening terugbetalen indien je komt te overlijden vooraleer je krediet afgelost is. Ook in geval van jobverlies, arbeidsongeschiktheid of invaliditeit ondersteunt deze verzekering je financieel.

Ontdek de voordelen van een kredietverzekering

Continue begeleiding

Meer dan 200 consulenten staan voor je klaar: tijdens de week van 8 tot 20 uur, op zaterdag van 9 tot 17 uur. Je kan ze bereiken via:

Ze beantwoorden al je vragen en gaan samen met je op zoek naar de meest geschikte oplossing. Via de app en je online klantenzone volg je je lening eenvoudig op, waar en wanneer je maar wil.

Vraag je persoonlijke lening online aan

Een voorbeeld:

Je wenst grote werken uit te voeren, een nieuwe keuken te installeren, ... Cofidis stelt je de ideale lening voor om je plannen waar te maken. Voor € 280,66 per maand(1) gedurende 42 maanden beschik je over € 11.000.

Wettelijke vermeldingen:

(1) Onder voorbehoud van aanvaarding van jouw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van jouw kredietcontract.
Voorbeeld: Het vast Jaarlijks KostenPercentage (JKP): 6,9% (vaste jaarlijkse actuariële debetrentevoet: 6,9%), voor een lening op afbetaling van € 9.100 met een looptijd van 48 maanden met 47 maandaflossingen van € 216,60 en een laatste aangepaste maandaflossing van € 216,58 voor een totaal terug te betalen bedrag van € 10.396,78. Het vast jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag, de looptijd van het kredietcontract, de opnamemodaliteiten of de gekozen betalingsmodaliteiten. JKP van toepassing vanaf 01/12/2019.

*Aanbieding voor een lening op afbetaling, zonder bestemming en niet aftrekbaar, van toepassing op een minimaal ontleend bedrag van € 10.001 en maximaal € 15.000 met een terugbetalingstermijn van 42 maanden.

(2) tarief van een nationaal gesprek.

Nieuws en goede
plannen

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwigheden bij Cofidis, kan je deelnemen aan wedstrijden en ontvang je nuttige tips.

De meest gelezen
artikelen

 • Wat is een verbouwingslening?

  Een renovatielening is een lening op afbetaling met een bedrag, rentevoet, looptijd en aflossingen die vastgelegd zijn in een aflossingstabel. Je hebt geen offertes of facturen nodig.

  Meer weten

 • Elektrische fiet? Slim kiezen doe je zo

  Elektrische fietsen zijn enorm populair en dat is terecht, want een elektrische fiets biedt veel voordelen. Met onze tips kies je het juiste model.

  Meer weten

 • Wat betekent JKP?

  Bij het aangaan van een consumentenkrediet kom je steeds de term JKP tegen, maar waarvoor staat die afkorting nu precies?

  Meer weten

 • Het zwembad van je dromen

  Droom je van een zwembad en heb je besloten om de sprong te wagen? Bekijk onze handige checklist voor je het water induikt.

  Meer weten

 • Welk krediet kiezen?

  Welk krediet het best bij je past, hangt af van wat je nodig hebt. Lening, kredietkaart of geldreserve? Één ding is zeker, bij Cofidis vind je steeds een oplossing op maat van jouw situatie.

  Meer weten

Welk krediet
kiezen?

Wens je een project te realiseren? Wil je jezelf een plezier doen?
Onverwachte uitgaven? Ontdek in 3 klikken onze kredieten aangepast aan je budget.

Vind mijn krediet

Enkele tips

Alles wat je altijd al wilde weten over krediet zonder het te vragen.