Perszone

Cofidis, krediet- en verzekeringsoplossingen

In 1985 komt een concept tot stand: het krediet op afstand. Al meer dan 25 jaar is Cofidis België gespecialiseerd in de verkoop op afstand van kredieten en verzekeringen voor particulieren. Cofidis staat ook voor eenvoudige en flexibele financiële diensten en innoverende financieringsoplossingen op maat.

Elke situatie is anders, dus luistert Cofidis naar de klanten om hen te begeleiden met discretie en respect. De klanten genieten allemaal een persoonlijke opvolging en ontvangen tips om hun respectieve projecten rustig te laten verlopen.

> Wie zijn wij?

Cofidis België, geëngageerd en verantwoordelijk

Cofidis België is niet zomaar een kredietverlener: engagement en verantwoordelijkheid zijn van fundamenteel belang. Wij weten hoe waardevol een menselijke relatie is, oprecht en zonder afstand, en wij onderhouden dan ook een vertrouwensrelatie met onze klanten en medewerkers. De voortdurende wil om onze klanten tevreden te stellen, drijft ons er iedere dag opnieuw toe om alle nodige menselijke energie te investeren in de verwezenlijking van onze doelen. Zo ondernemen wij via sponsoring allerlei maatschappelijke initiatieven. Want bij Cofidis betekent solidariteit zich ook inzetten voor sport en liefdadigheid.

> Waarden en beloftes > Ons vak

De Groep Cofidis Participations

Cofidis België is één van de onderdelen van Cofidis. Samen met de merken Monabanq en Créatis maakt Cofidis deel uit van de Groep Cofidis Participations.

De Groep Cofidis Participations is als pionier in krediet op afstand internationaal kunnen groeien met een uitbreiding in 8 Europese landen. De Groep is er ook sinds het begin in geslaagd meer verscheidenheid te brengen in het aanbod van kredieten en diensten.

Bovendien kan de Groep rekenen op de deskundigheid van zijn twee aandeelhouders. De Banque Fédérative du Crédit Mutuel is met zijn 4000 verkooppunten één van de eerste Franse groepen voor retail banking en de Groep 3 Suisses International is gespecialiseerd in verkoop op afstand in verschillende sectoren.

Aarzel niet om onze website te raadplegen als u meer informatie wenst over de Groep Cofidis Participations: www.cofidis.com.

Downloads

Contact Pers

Stuur al uw verzoeken over Cofidis België naar : contactpresse@cofidis.be.