Wat is een renovatielening?

In een woning dringen zich regelmatig werken op: het interieur opfrissen of ruimtes herinrichten omwille veranderende situaties zoals gezinsuitbreiding. Schilderwerken, een compleet uitgeruste keuken of nieuwe ramen kosten wel wat, daarom kan een renovatielening interessant zijn.

Een renovatielening is een aflosbaar krediet met een bedrag, rentevoet, looptijd en aflossingen die vastliggen. Dankzij de aflossingstabel heb je een duidelijk zicht op je maandelijkse aflossingen.

Hoe een renovatielening afsluiten?

Dien online een aanvraag. Je ontvangt meteen een principieel antwoord.

Als je al klant bent, kan je ook een aanvraag indienen vanuit je klantenzone.

Of contacteer een van onze Cofidis-consulenten via chat op cofidis.be of op het nummer 078/050 191 (kostprijs van een nationaal gesprek), van maandag tot vrijdag tussen 8 en 20 uur en op zaterdag tussen 9 en 17 uur.

Schrijf je in op de Cofidis-nieuwsbrief

Je vindt er:

 • Tips en ideeën die je dagelijkse leven gemakkelijker maken
 • Interessante artikels over de brede wereld van het krediet
 • Leuke wedstrijden waarmee je unieke prijzen kan winnen

Nieuwsbrief Cofidis

Een renovatielening bij Cofidis

Via een renovatielening kan Cofidis je helpen bij de financiering van decoratie- of renovatiewerken. Het gaat om een persoonlijke lening voor een bedrag tussen € 2.500 en € 50.000. Die lening kan zowel door eigenaars als huurders worden aangevraagd.

Na toekenning van het krediet, wordt het ontleende bedrag binnen de 48 uur op je rekening gestort. Je hoeft niet van bank te veranderen.

Vraag jouw renovatielening online aan

Samengevat

Eigenaars en huurders kunnen via een renovatielening de verbouwings- of decoratiewerken in hun woning financieren. Het gaat om een lening op afbetaling met een rentevoet, bedrag, looptijd en aflossingen die vastliggen. Ideaal is om van je huis een echte thuis te maken.

Niejes en goede
plannen

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwigheden bij Cofidis, kan je deelnemen aan wedstrijden en ontvang je nuttige tips.

De meest gelezen
artikelen

 • Hoe verloopt mijn kredietaanvraag?

  Wanneer je een aanvraag indient, ontvang je onmiddellijk een principieel antwoord. Van zodra je alle bewijsstukken hebt ingediend, ontvang je een definitief antwoord. Ontdek het volledige verloop hier.

  Meer weten

 • Wat is een consumentenkrediet?

  Een consumentenkrediet is een krediet of lening waarmee je alles kan aankopen wat geen vastgoed is. Cofidis biedt drie consumentenkredieten aan: een lening op afbetaling, een geldreserve en de hergroepering van kredieten.

  Meer weten

 • Rechten / plichten kredietnemer

  Als je een krediet afsluit, heb je als kredietnemer enkele rechten zoals het herroepingsrecht maar ook een aantal plichten. Een overzicht van beide vind je hier.

  Meer weten

 • Wat is een lening op afbetaling?

  Bij een lening op afbetaling ontvang je in één keer een som geld die je nadien maandelijks terugbetaalt volgens de aflossing, termijn en rentevoet bepaald in de aflossingstabel.

  Meer weten

 • Kredietovereenkomst

  Een kredietovereenkomst is verplicht wanneer je een krediet afsluit en moet een aantal essentiële gegevens bevatten. Hou deze steeds goed bij!

  Meer weten

Welk krediet
kiezen?

Wens je een project te realiseren? Wil je jezelf een plezier doen?
Onverwachte uitgaven? Ontdek in 3 klikken onze kredieten aangepast aan je budget.

Vind mijn krediet

Enkele tips

Alles wat je altijd al wilde weten over krediet zonder het te vragen.