Wat is de lening op afbetaling ?

De lening op afbetaling is een aflosbaar krediet waarmee u €2.500 tot €12.000 kunt lenen om een aankoop of project (renovatie, reis, huishoudtoestellen, …) te financieren, zonder dat u het gebruik moet verantwoorden.


De online aanvraag verloopt heel eenvoudig :

  • U kiest het bedrag dat u wilt lenen, de duur van het krediet en de maandelijkse aflossingen.
  • Zodra het contract in orde is, worden de terugbetalingsvoorwaarden vastgelegd en krijgt u een overzicht van de aflossingen.
  • Het geld wordt rechtstreeks op uw zichtrekening gestort.

Onze kredietsimulator ondergaat momenteel een technisch onderhoud. Gelieve a.u.b. binnen enkele minuten opnieuw te proberen. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.

Een veilige lening

Een gepersonaliseerde aanpak

Onze telefonistes staan u bij voor uw kredietaanvraag en geven u gepersonaliseerde informatie en oplossingen.

Zonder verplaatsing

Van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur staan onze telefonistes klaar om u te begeleiden.

Beveiliging en vertrouwelijkheid

De online aanvraagformulieren zijn beveiligd en genieten van een coderingssysteem. Cofidis garandeert de vertrouwelijkheid van de doorgegeven informatie.

(1) Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag door Cofidis en na ondertekening van je kredietcontract.
Voorbeeld: Het vast Jaarlijks KostenPercentage (JKP): 12,5% (vaste jaarlijkse actuariële debetrentevoet: 12,5%), voor een lening op afbetaling van € 3.200 met een looptijd van 30 maanden met 29 maandaflossingen van € 123,74 en een laatste aangepaste maandaflossing van € 123,49, voor een totaal terug te betalen bedrag van € 3.711,95.
Het vast jaarlijks kostenpercentage kan verschillen naargelang het kredietbedrag, de looptijd van het kredietcontract, de opnamemodaliteiten of de gekozen betalingsmodaliteiten.
JKP van toepassing vanaf 01/12/2019. In functie van de evolutie van de wettelijk geldende referentie-indexen kan deze intrestvoet eventueel gewijzigd worden. Aanbieding niet geldig in het Groothertogdom Luxemburg. De simulator heeft geen contractuele waarde. Er is altijd een veiligheidsmarge mogelijk. Enkel het contract wordt als geldig beschouwd.

Kredietbemiddelaar: Saint-Brice nv, bedrijfsonderdeel Unigro, Prins Boudewijnlaan 65, 9100 Sint-Niklaas, RPR-BTW-BE 0401.222.385. Kredietgever: Cofidis nv, KREDIETGEVER EN VERZEKERINGSAGENT– Chaussée de Lille 422a, 7501 Orcq – RPR – BTW – BE: 0400.359.283.