Hergroepering van kredieten:
zo werkt het

Heb je meerdere leningen tegelijk lopen en zie je het bos door de bomen niet meer? Wanneer moet je wat betalen en wanneer stoppen al die leningen? En vraag je je af of dit niet eenvoudiger kan? Een kredietgroepering biedt je mogelijk een oplossing om je maandelijkse aflossing te verlagen en de druk op je budget te verminderen.

Wat is een kredietgroepering?

Met een kredietgroepering groepeer je al je leningen, bij alle banken en kredietinstellingen, in één krediet tot maximaal € 100.000. Concreet neemt Cofidis al je lopende leningen over en je sluit één nieuwe lening af. Door de looptijd te verlengen, kunnen we je aflossing verlagen, waardoor je maandelijks minder afbetaalt.

Wat zijn de voordelen van een kredietgroepering?

 • Eén lening
 • Eén financiële instelling
 • Lagere maandelijkse aflossing
 • Eenvoudiger beheer van je budget

Je kredieten hergroeperen is een goede oplossing om meer evenwicht en duidelijkheid te creëren in je financiën. Zo kan je opnieuw vol vertrouwen en een gerust gemoed uitkijken naar toekomst.

Raad op maat

Cofidis regelt voor jou van a tot z alle overnames van je kredieten bij de verschillende banken en kredietinstellingen en houdt je hiervan constant op de hoogte.

Onze specialisten staan voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de meest geschikte oplossing op maat van jouw situatie. Wens je nog wat meer informatie of heb je specifieke vragen? Contacteer ons op 078/050 290 (kostprijs van een nationaal gesprek).

Simuleer je kredietgroepering

Nieuws en goede
plannen

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwigheden bij Cofidis, kan je deelnemen aan wedstrijden en ontvang je nuttige tips.

De meest gelezen
artikelen

 • Hoe verloopt mijn kredietaanvraag?

  Wanneer je een aanvraag indient, ontvang je onmiddellijk een principieel antwoord. Van zodra je alle bewijsstukken hebt ingediend, ontvang je een definitief antwoord.

  Meer weten

 • Welke soorten kredieten zijn er bij Cofidis?

  De twee belangrijkste soorten consumentenkrediet zijn de kredietopening en de lening op afbetaling. Ontdek de verschillen tussen beide in ons handig overzicht.

  Meer weten

 • Wat betekent JKP?

  Bij het aangaan van een consumentenkrediet kom je steeds de term JKP tegen, maar waarvoor staat die afkorting nu precies?

  Meer weten

 • Kredietovereenkomst

  Een kredietovereenkomst is verplicht wanneer je een krediet afsluit en moet een aantal essentiële gegevens bevatten. Hou deze steeds goed bij!

  Meer weten

 • Hoe je budget goed beheren?

  Er bestaan meerdere manieren om je budget in evenwicht te houden. De belangrijkste tip: maak een overzicht van je vaste inkomsten en je uitgaven. Een overzicht.

  Meer weten

Welk krediet
kiezen?

Wens je een project te realiseren? Wil je jezelf een plezier doen?
Onverwachte uitgaven? Ontdek in 3 klikken onze kredieten aangepast aan je budget.

Vind mijn krediet

Enkele tips

Alles wat je altijd al wilde weten over krediet zonder het te vragen.