Verzekeringen die je krediet én je gezin beschermen

Overlijden, jobverlies, ongeval, ziekte, … onverwachte omstandigheden en tegenslagen zijn de belangrijkste oorzaken voor financiële problemen. Om jou en je gezin te beschermen wanneer het moeilijker gaat, beschikt Cofidis over een waaier aan eenvoudige en duidelijke verzekeringen.

Bescherm jezelf en je gezin

Om terug te vallen op een aanvullend inkomen tot € 14.400(1) bij jobverlies of tot € 900(2) bij tijdelijke volledige arbeidsongeschiktheid, bestaat er een eenvoudige en toegankelijke verzekeringsoplossing: Cofibudget. Daarmee blijft je koopkracht intact en kan je je gezin alle nodige comfort bieden.

Cofibudget: een verzekering jobverlies of tijdelijke volledige arbeidsongeschiktheid

In het geval je met uitzonderlijke kosten wordt geconfronteerd bij overlijden of invaliditeit na een ongeval, is het belangrijk om je inkomsten te kunnen behouden. Met onze verzekering Cofisecure zijn zowel jij als je naasten financieel beschermd tot € 140.000(3). Na een verkeersongeval wordt dat bedrag zelfs opgetrokken tot € 280.000.

Cofisecure: een verzekering overlijden of definitieve volledige invaliditeit na een ongeval

En je krediet …

Sloot je een kredietcontract bij Cofidis af of heb je plannen in die richting? Bij jobverlies, arbeidsongeschiktheid of overlijden kan je jezelf en je naasten beschermen door je krediet te verzekeren via de kredietverzekering Garantie+. De verzekering Garantie+ kan je krediet in jouw plaats terugbetalen zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Garantie+: een verzekering die je krediet in jouw plaats kan terugbetalen

Contract voor een groepsverzekering door COFIDIS afgesloten bij ACM VIE SA en ACM IARD SA, ondernemingen onderworpen aan het Franse wetboek van verzekeringen

Ontdek alle voordelen van onze verzekeringen Garantie+, Cofibudget en Cofisecure.1 Naargelang de gekozen formule: bedrag van de uitkering tussen € 400 en € 600 per maand en looptijd van de dekking tussen 6 en 24 maanden.

2 Uitkering ten bedrage van € 150/maand gedurende 6 maanden maximum

3 Naargelang de gekozen formule: bedrag van de uitbetaalde som tussen € 15.000 en € 50.000 en bedrag van de maandelijkse uitkering tussen € 1.500 en € 5.000 en dekking gedurende 18 maanden.