Welk krediet kiezen?

Het consumentenkrediet lijkt stilaan een vaste partner te worden van het huishoudbudget: volgens de Centrale voor Kredieten aan Particulieren hadden in België 6,1 miljoen mensen* minstens één kredietovereenkomst lopen in 2011.

Een huis, een wagen, verbouwingswerken, vrijetijdsbesteding, … met een krediet kunt u alle soorten behoeften financieren. Toch mag u het niet zomaar ondoordacht gebruiken.

*Bron: Belgische Centrale voor Kredieten aan Particulieren, 2011, op de website van de senaat.

Onze verzekeringen

Overlijden, werkloosheid, ongeval, ziekte, … De onvoorziene omstandigheden en toevalligheden van het leven zijn de voornaamste oorzaken van financiële problemen. Om u en uw familie te beschermen bij tegenslagen, biedt Cofidis u een eenvoudig en duidelijk gamma verzekeringen dat voldoet aan uw behoeften in het dagelijkse leven.

Bescherm uzelf en uw familie

  • Verzekering Jobverlies of Volledige tijdelijke arbeidsongeschiktheid

    Vandaag bestaat er een eenvoudige en toegankelijke verzekeringsoplossing waarbij u geniet van een aanvullend inkomen in geval van jobverlies tot €14.400 of tot €900 in geval van Volledige tijdelijke arbeidsongeschiktheid: Cofibudget. Met deze verzekering behoudt u uw koopkracht en zorgt u dat uw gezin al het nodige comfort heeft.
  • Verzekering Overlijden of Volledige of permanente invaliditeit door een ongeval

    Om te zorgen dat uw gezin onvoorziene uitgaven kan blijven betalen, is het essentieel dat u uw inkomen behoudt in geval van overlijden door een ongeval of invaliditeit na een ongeval. Met Cofisecure beschermt u uw familie met een dekking tot €140.000 die ingeval van een verkeersongeval verdubbeld wordt tot €280.000.

En uw krediet...

  • Verzekering voor de terugbetaling van uw krediet

    Hebt u een kredietovereenkomst afgesloten bij Cofidis of wenst u dit te doen? Ingeval van jobverlies, arbeidsongeschiktheid, invaliditeit en overlijden beschermt u uzelf en uw familie financieel door uw krediet te verzekeren dankzij Garantie+.


Ontdek ons aanbod verzekeringen Garantie+, Cofibudget en Cofisecure en vind het antwoord dat voldoet aan uw verwachtingen.

Contract voor een groepsverzekering door COFIDIS afgesloten bij ACM VIE SA en ACM IARD SA, ondernemingen onderworpen aan het Franse wetboek van verzekeringen