Wat zijn de wettelijke vermeldingen?

Identiteit van de lener

Cofidis België is een naamloze vennootschap, een instelling voor consumentenkrediet, met hoofdkantoor in de chaussée de Lille 422a te 7501 Orcq en geregistreerd in de Kruispuntbank van Ondernemingen met ondernemingsnummer BE-0400.359.283.

Via de post: chaussée de Lille 422a, 7501 Orcq
Via telefoon op het nummer 069/251 270
Via e-mail: ga naar contactformulier

Cofidis NV
Kredietgever en verzekeringagent
chaussée de Lille 422a
7501 Orcq
Tel: 069/251 270
BTW BE 0400.359.283

Lid van de beroepsvereniging :
Beroepsvereniging Van Kredieten aangesloten bij FeBelFin
Arlonstraat 82
1040 Brussel

Controle-instantie :
Federale Overheidsdienst Economie, KMO's, Middenstand en Energie
NG III, Koning Albert II-laan, 16
1000 Brussel

Cofidis België voldoet aan de voorwaarden van het BeCommerce-keurmerk.

Bescherming van gegevens (bescherming van de persoonlijke levenssfeer)

Alle persoonlijke gegevens die u invoert op de website van Cofidis België zijn volledig beveiligd en versleuteld met het SSL-protocol (Secure Socket Layer).

Cofidis België garandeert zo de vertrouwelijkheid van uw persoonlijke gegevens. De verwerking van de persoonlijke gegevens voldoet aan de wet van 08/12/1992 inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. De vertrouwelijke behandeling van de persoonlijke gegevens die u ons toevertrouwt, vormt een constante prioriteit voor Cofidis.

Cofidis België verbindt zich ertoe om :

  • Alleen de persoonlijke gegevens te vragen die we nodig hebben voor de aanvaarding van uw kredietaanvraag en/of om u een kwaliteitsvolle service te bieden.
  • Normen en veiligheidsvoorschriften in te voeren die de vertrouwelijkheid garanderen van de informatie die u ons toevertrouwt.
  • Uw gegevens alleen beschikbaar te maken voor de medewerkers die een opleiding kregen in de naleving van de vertrouwelijkheidsprocedures van Cofidis.
  • U toegang te geven tot uw persoonlijke gegevens. Op eenvoudig verzoek via e-mail of een brief aan Cofidis krijgt u gratis een schriftelijk overzicht van alle gegevens van persoonlijke aard die betrekking hebben op u. Onjuiste, onvolledige of irrelevante informatie kunt u zo indien nodig laten rechtzetten. Bij deze aanvraag dient u een kopie van uw identiteitskaart te voegen.

U geeft Cofidis, behoudens elk verzet dat u per e-mail of brief verstuurt naar Cofidis, de toestemming om informatie door te sturen met het oog op commerciële acties voor producten of diensten aangeboden door Cofidis of andere ondernemingen die deel uitmaken van de groep Argosyn en de handelspartners.

Beveiligings- en vertrouwelijkheidsbeleid

Sommige delen van de website van Cofidis worden beveiligd door middel van een systeem met encryptie van informatie door het protocol Secure Socket Layer (SSL).

Dit is een protocol voor de communicatie van informatie waarmee de authenticiteit, vertrouwelijkheid en integriteit van de uitgewisselde gegevens gegarandeerd kan worden. Het protocol kent een enorm succes dankzij zijn gebruikersvriendelijkheid en integratie in alle browsers. Alle informatie die wij uitwisselen over uw persoonlijke levenssfeer en uw persoonlijke gegevens genieten van deze bescherming.

Als u twijfelt over de echtheid van een telefoontje, een e-mail, een brief van Cofidis of als u zelf een slachtoffer bent van fraude, aarzel niet en neem met ons contact op via 90phishing@cofidis.be

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Profiteer van interessante aanbiedingen en win mooie prijzen via onze nieuwsbrief.

Meest populaire
artikelen

Welk krediet
kiezen?

Wens je een project te realiseren? Wil je jezelf een plezier doen?
Onverwachte uitgaven? Ontdek in 3 klikken onze kredieten aangepast aan je budget.

Mijn krediet vinden