Onze verzekeringen

Mezelf beschermen

Mezelf beschermen

Het leven heeft heel wat verrassingen voor ons in petto en sommige onverwachte gebeurtenissen kunnen zelfs grote financiële gevolgen hebben. Bescherm jezelf dankzij een waaier aan eenvoudige en betaalbare verzekeringsoplossingen.

Mijn dierbaren beschermen

Mijn dierbaren
beschermen

Een ongeval kan je hele leven op zijn kop zetten, ongeacht je situatie, leeftijd of gezondheidstoestand. Onze garantie helpt je familie om de gevolgen van een ongeval op te vangen zodat ze financieel beschermd zijn en zonder financiële zorgen voort kunnen.

Mijn bezittingen beschermen

Mijn bezittingen beschermen

Tussen de verplichte verzekeringen en de verzekeringen die we allemaal zouden moeten hebben, reikt Cofidis nieuwe verzekeringsoplossingen aan die bij jouw dagelijkse leven passen. Ontdek onze garanties op maat om al je materiële bezittingen te dekken.

Tips & advies

Sleutel

Verloren, gestolen of kapotte sleutels... De oplossing voor uw probleem!

Sleutels zijn de toegang tot uw leven. Dus u wilt ze zeker niet verliezen. Ook gestolen sleutels en de schade van een inbraak zorgen voor heel wat stress.

Verder lezen

Loodgieterij

Een probleem met de waterleiding ? Zo koorkomt u ze en wordt u gedepanneerd.

Een lek, een boiler die het water niet meer opwarmt, een verstopte afvoer... Dergelijke problemen komen veel voor.

Verder lezen

Elektriciteit

Een elektriciteitspanne of –probleem? Zo gaat het licht terug aan.

Elektriciteit zorgt voor verlichting, verwarming, verse voeding, heerlijke gerechten, ontspanning op tv of via internet...

Verder lezen