Hoe kan je jezelf en je krediet beschermen?

Overlijden, ontslag of werkonderbreking ten gevolge van ziekte of ongeval … De onvoorziene omstandigheden en toevalligheden van het leven zijn de voornaamste oorzaken van financiële problemen. Om u en je familie te beschermen bij tegenslagen, biedt Cofidis u een eenvoudig en duidelijk gamma verzekeringen dat voldoet aan je behoeften in het dagelijkse leven.

Bescherm uzelf en je familie

Verzekering Jobverlies of Volledige tijdelijke arbeidsongeschiktheid

Vandaag bestaat er een eenvoudige en toegankelijke verzekeringsoplossing waarbij u geniet van een aanvullend inkomen in geval van jobverlies tot €14.400 of tot €900 in geval van Volledige tijdelijke arbeidsongeschiktheid: Cofibudget. Met deze verzekering behoudt u je koopkracht en zorgt u dat je gezin al het nodige comfort heeft.

Schrijf je in op de Cofidis-nieuwsbrief

Je vindt er:

 • Tips en ideeën die je dagelijkse leven gemakkelijker maken
 • Interessante artikels over de brede wereld van het krediet
 • Leuke wedstrijden waarmee je unieke prijzen kan winnen

Nieuwsbrief Cofidis


Verzekering Overlijden of Volledige of permanente invaliditeit door een ongeval

Om te zorgen dat je gezin onvoorziene uitgaven kan blijven betalen, is het essentieel dat u je inkomen behoudt in geval van overlijden door een ongeval of invaliditeit na een ongeval. Met Cofisecure beschermt u je familie met een dekking tot €140.000 die ingeval van een verkeersongeval verdubbeld wordt tot €280.000.

En je krediet...

Een verzekering die het krediet in je plaats terugbetaalt

U tekende in of wil intekenen op een kredietcontract bij Cofidis? Bij jobverlies, definitieve volledige invaliditeit, volledige tijdelijke arbeidsongeschiktheid of overlijden kan u uzelf en je naasten financieel beschermen door je krediet via Garantie+ te waarborgen. Dankzij die allesomvattende verzekering aan een voordelig tarief, kan u terugvallen op uitgebreide en unieke waarborgen. Zo geniet u in alle rust van je plannen en projecten.

Ontdek ons aanbod verzekeringen Garantie+, Cofibudget en Cofisecure en vind het antwoord dat voldoet aan je verwachtingen.

Ontdek onze verzekeringsoplossingen

Contract voor een groepsverzekering door COFIDIS afgesloten bij ACM VIE SA en ACM IARD SA, ondernemingen onderworpen aan het Franse wetboek van verzekeringen

Niejes en goede
plannen

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwigheden bij Cofidis, kan je deelnemen aan wedstrijden en ontvang je nuttige tips.

De meest gelezen
artikelen

 • Hoe verloopt mijn kredietaanvraag?

  Wanneer je een aanvraag indient, ontvang je onmiddellijk een principieel antwoord. Van zodra je alle bewijsstukken hebt ingediend, ontvang je een definitief antwoord. Ontdek het volledige verloop hier.

  Meer weten

 • PSD2 / klantauthenticatie

  PSD2 staat voor Payment Services Directive 2, de tweede versie van de Europese betaalrichtlijn die online betalen veiliger moet maken door middel van sterke klantauthenticatie.

  Meer weten

 • Rechten / plichten kredietnemer

  Als je een krediet afsluit, heb je als kredietnemer enkele rechten zoals het herroepingsrecht maar ook een aantal plichten. Een overzicht van beide vind je hier.

  Meer weten

 • Wettelijke vermeldingen

  Als verantwoordelijke kredietverstrekker zijn we verplicht een aantal wettelijke vermeldingen zoals ons adres en btw-nummer te delen. Je vindt ze hier.

  Meer weten

 • Wat is een verantwoordelijke kredietverstekker?

  Een verantwoordelijke kredietmaatschappij biedt je enkel oplossingen aan die zijn afgestemd op je persoonlijke situatie en begeleidt je tijdens de volledige looptijd van je lening of krediet. 

  Meer weten

Welk krediet
kiezen?

Wens je een project te realiseren? Wil je jezelf een plezier doen?
Onverwachte uitgaven? Ontdek in 3 klikken onze kredieten aangepast aan je budget.

Vind mijn krediet

Enkele tips

Alles wat je altijd al wilde weten over krediet zonder het te vragen.