Hoe kan je jezelf en je krediet beschermen?

Overlijden, ontslag of werkonderbreking ten gevolge van ziekte of ongeval … De onvoorziene omstandigheden en toevalligheden van het leven zijn de voornaamste oorzaken van financiële problemen. Om jou en je familie te beschermen bij tegenslagen, biedt Cofidis je een eenvoudig en duidelijk gamma verzekeringen dat voldoet aan je behoeften in het dagelijkse leven.

Bescherm jezelf en je familie

Verzekering Jobverlies of Volledige tijdelijke arbeidsongeschiktheid

Vandaag bestaat er een eenvoudige en toegankelijke verzekeringsoplossing waarbij je geniet van een aanvullend inkomen in geval van jobverlies tot €14.400 of tot €900 in geval van Volledige tijdelijke arbeidsongeschiktheid: Cofibudget. Met deze verzekering behoud je je koopkracht en zorg je dat je gezin al het nodige comfort heeft.

Schrijf je in op de Cofidis-nieuwsbrief

Je vindt er:

  • Tips en ideeën die je dagelijkse leven gemakkelijker maken
  • Interessante artikels over de brede wereld van het krediet
  • Leuke wedstrijden waarmee je unieke prijzen kan winnen

Nieuwsbrief Cofidis


Verzekering Overlijden of Volledige of permanente invaliditeit door een ongeval

Om te zorgen dat je gezin onvoorziene uitgaven kan blijven betalen, is het essentieel dat je je inkomen behoudt in geval van overlijden door een ongeval of invaliditeit na een ongeval. Met Cofisecure bescherm je je familie met een dekking tot €140.000 die in geval van een verkeersongeval verdubbeld wordt tot €280.000.

En je krediet...

Een verzekering die het krediet in je plaats terugbetaalt

Je tekende in of wil intekenen op een kredietcontract bij Cofidis? Bij jobverlies, definitieve volledige invaliditeit, volledige tijdelijke arbeidsongeschiktheid of overlijden kan je jezelf en je naasten financieel beschermen door je krediet via Garantie+ te waarborgen. Dankzij die allesomvattende verzekering aan een voordelig tarief, kan je terugvallen op uitgebreide en unieke waarborgen. Zo geniet je in alle rust van je plannen en projecten.

Ontdek ons aanbod verzekeringen Garantie+, Cofibudget en Cofisecure en vind het antwoord dat voldoet aan je verwachtingen.

Ontdek onze verzekeringsoplossingen

Contract voor een groepsverzekering door COFIDIS afgesloten bij ACM VIE SA en ACM IARD SA, ondernemingen onderworpen aan het Franse wetboek van verzekeringen

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Profiteer van interessante aanbiedingen en win mooie prijzen via onze nieuwsbrief.

De meest gelezen
artikelen

Welk krediet
kiezen?

Wens je een project te realiseren? Wil je jezelf een plezier doen?
Onverwachte uitgaven? Ontdek in 3 klikken onze kredieten aangepast aan je budget.

Vind mijn krediet

Enkele tips

Alles wat je altijd al wilde weten over krediet zonder het te vragen.