De troeven van Cofidis

Bij Cofidis geniet je steeds van diensten op maat om je optimaal te begeleiden bij je aanvraag en tijdens de volledige looptijd van je krediet.

 • Cofidis is een verantwoordelijke en geëngageerde kredietverstrekker

  Verantwoordelijke kredietverstrekker

  Cofidis is een verantwoordelijke kredietverstrekker die zijn klanten altijd financieel gezond wil houden.

  Meer weten
 • Geniet van een persoonlijke relatie

  Persoonlijke relatie

  De deskundige consulenten van Cofidis luisteren altijd naar je om je te begeleiden en te adviseren bij de verwezenlijking van al je plannen. Ze volgen je dossier apart op en reiken je altijd persoonlijke oplossingen op maat van je budget aan.

  Meer weten
 • Onze adviseurs zijn 6 op 7 dagen bereikbaar

  Beschikbaarheid

  Cofidis staat voor, tijdens en na de start van je project altijd aan jouw zijde. Onze consulenten zijn 6 dagen op 7 telefonisch bereikbaar: van maandag tot vrijdag tussen 8 en 20 uur en op zaterdag tussen 9 en 17 uur. De beveiligde klantenzone is 24 uur op 24 toegankelijk.

  Meer weten
 • Efficiënte adviseurs staan voor u klaar

  Efficiëntie

  Je plannen verdienen een snel antwoord en optimale efficiëntie. Naast de beschikbaarheid van onze consulenten en na analyse van je situatie, stelt Cofidis alles in het werk om je aangepaste oplossingen voor te stellen zodat je zo snel mogelijk een antwoord krijgt op elke aanvraag.

  Meer weten
 • Uw klantendossier wordt in alle discretie beheerd

  Discretie

  Cofidis garandeert de complete vertrouwelijkheid van jouw informatie en van de aard van je uitgaven of plannen. Je gegevens blijven bij elke uitwisseling met Cofidis uiterst geheim, behoudens wettelijke verplichtingen.

  Meer weten
 • De consumentendienst voor eventuele klachten

  Klantenservice

  Onze meer dan 200 consulenten helpen je graag verder. Heb je een vraag, hulp nodig of wens je gewoon wat advies? Aarzel niet en contacteer ons. Daarnaast is de klantenservice er in geval van een misverstand of meningsverschil. Of als je niet tevreden bent over je krediet- of verzekeringsovereenkomst.

  Meer weten