Troeven van Cofidis

Bij Cofidis geniet u steeds van diensten op maat om u optimaal te begeleiden bij uw aanvraag en tijdens de volledige looptijd van uw krediet.

 • Cofidis is een verantwoordelijke en geëngageerde kredietverstrekker

  Verantwoordelijke kredietverstrekker

  Cofidis is een verantwoordelijke kredietverstrekker die zijn klanten altijd financieel gezond wil houden.

  Meer weten
 • Geniet van een persoonlijke relatie

  Persoonlijke relatie

  De deskundige consulenten van Cofidis luisteren altijd naar u om u te begeleiden en te adviseren bij de verwezenlijking van al uw plannen. Ze volgen uw dossier apart op en reiken u altijd persoonlijke oplossingen op maat van uw budget aan.

  Meer weten
 • Onze adviseurs zijn 6 op 7 dagen bereikbaar

  Beschikbaarheid

  Cofidis staat voor, tijdens en na de start van uw project altijd aan uw zijde. Onze consulenten zijn 6 dagen op 7 telefonisch bereikbaar: van maandag tot vrijdag tussen 8 en 20 uur en op zaterdag tussen 9 en 17 uur. Uw beveiligde Klantenzone is 24 uur op 24 toegankelijk.

  Meer weten
 • Efficiënte adviseurs staan voor u klaar

  Efficiëntie

  Uw plannen verdienen snelle reacties en efficiëntie. Naast de beschikbaarheid van onze consulenten en na analyse van uw situatie stelt Cofidis alles in het werk om u aangepaste oplossingen voor te stellen zodat u zo snel mogelijk een antwoord krijgt op elke aanvraag.

  Meer weten
 • Uw klantendossier wordt in alle discretie beheerd

  Discretie

  Cofidis garandeert de complete vertrouwelijkheid van uw informatie en van de aard van uw uitgaven of plannen. Uw gegevens blijven bij elke uitwisseling met Cofidis uiterst geheim, behoudens wettelijke verplichtingen.

  Meer weten
 • De consumentendienst voor eventuele klachten

  Klantenservice

  De klantenservice is er voor u als u een misverstand of meningsverschil wilt melden of als u niet tevreden bent over uw krediet- of verzekeringsovereenkomst.

  Meer weten