Waarom is een kredietkaart
onmisbaar op vakantie?

Kredietkaarten zijn door hun veiligheid en gebruiksgemak een ideale en onmisbare reispartner geworden. Eens te meer omdat ze vandaag veel meer zijn dan enkel een betaalmiddel. Ze bevatten innovaties die even noodzakelijk zijn als de tandenborstel en het ondergoed in je bagage. Volg de gids voor een kleine rondreis langs alle bezienswaardigheden van de kredietkaart.

Gebruik ze van bij de reservatie

Wil je kunnen genieten van alle beschermingen en verzekeringen die verbonden zijn aan je Mastercard® Gold? Dan is het belangrijk dat je ze gebruikt zodra je een vliegtuig-, trein- of busticket boekt, een overnachtingen of verblijf betaalt (borg en saldo) of een huurauto reserveert. Als je vergoed wil worden kosten als gevolg van vertragingen van je vlucht of je bagage of kosten als gevolg van een ongeval met het openbaar vervoer, betaal dan je hele reis met je Gold-kaart. Ons advies: lees goed alle voorwaarden. Zo weet je wat de beste manier is om je te beschermen en kom je niet voor verrassingen te staan.

Waar en wanneer gebruiken?

Je kredietkaart wordt wereldwijd op de meeste plaatsen aanvaard. Dat kan je een flinke tijdswinst opleveren bij péages, luchthavens, benzinestations, restaurants en winkels. En het biedt je ook meer veiligheid. Je hoeft tenslotte geen contant geld op zak te hebben, je kan contactloos betalen en je hoeft ook nergens geld te wisselen. Een kredietkaart komt ook goed van pas om een huurwaarborg te betalen zonder dat je geld moet voorschieten (wij Belgen hebben geen cheques meer in tegenstelling tot sommige andere landen). Heb je toch contant geld nodig, dan kan je met de Mastercard® by Cofidis, verbonden aan een kredietopening, gratis geld afhalen aan alle geldautomaten in België en in het buitenland.

Schrijf je in op de Cofidis-nieuwsbrief

Je vindt er:

  • Tips en ideeën die je dagelijkse leven gemakkelijker maken
  • Interessante artikels over de brede wereld van het krediet
  • Leuke wedstrijden waarmee je unieke prijzen kan winnen

Nieuwsbrief Cofidis

Gouden voordelen

Kaarten zoals de Mastercard® Gold by Cofidis bieden reizigers en shoppers een premium bescherming die heel handig kan zijn:

  • Een reisverzekering die bepaalde restaurant- of verblijfskosten en aankopen vergoedt indien je vervoermiddel vertraging heeft of je bagage niet tijdig aankomt.
  • Een hospitalisatiegarantie die je de bijkomende kosten vergoedt van elke periode van 24 uur die je tijdens een reis in het ziekenhuis moet doorbrengen.
  • Een verzekering die kosten dekt wanneer je slachtoffer bent van een reisongeval met het openbaar vervoer.
  • Besteprijsgarantie met terugbetaling van het verschil indien je hetzelfde artikel elders goedkoper vindt.

Mastercard® Airport Security Fast Track: bespaar tijd en geld!

Vanaf nu geniet je met je Mastercard® Gold van grote kortingen op de Fast Track tarieven. Deze functie is vandaag al beschikbaar op heel wat luchthavens in Europa (waaronder Brussels Airport en Brussels South-Charleroi) en in de wereld. Dankzij je Mastercard® betaal je voor priority boarding slechts iets meer dan de helft van de prijs per persoon en per vlucht. Dat scheelt een stuk als je met je gezin comfortabel wilt reizen.

Vertrek niet zonder je kaart te deblokkeren.

Je Mastercard® by Cofidis is een internationale kaart die standaard geldig is in de hele wereld. Om veiligheidsredenen is het echter mogelijk dat ze nog niet geactiveerd is voor de bestemming waar jij heen reist. Check dus ruim voor je vertrek bij je Cofidis-adviseur of je kaart al geactiveerd is voor jouw bestemming. Zo kan je al vanuit België gemakkelijk een auto of andere dienst reserveren met je Mastercard® by Cofidis.

Onze Cofidis-adviseurs staan elke dag voor je klaar om je goed te informeren en te begeleiden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze Mastercard en Mastercard Gold by Cofidis?

Ik wil meer info

Gepubliceerd in December 2023 - Delen via :

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Profiteer van interessante aanbiedingen en win mooie prijzen via onze nieuwsbrief.

De meest gelezen
artikelen

Welk krediet
kiezen?

Wens je een project te realiseren? Wil je jezelf een plezier doen?
Onverwachte uitgaven? Ontdek in 3 klikken onze kredieten aangepast aan je budget.

Vind mijn krediet

Enkele tips

Alles wat je altijd al wilde weten over krediet zonder het te vragen.

  • Schrijf je in op onze nieuwsbrief
  • Registreren

  • Nee bedankt