Interessante artikels

5 tips om veilig online te winkelen

Betalen via het internet is normaal, maar toch liggen cybercriminelen nog steeds op de loer. Met onze tips shop je alvast een stuk veiliger online.

Meer weten

Wat betekent JKP?

Bij het aangaan van een consumentenkrediet kom je steeds de term JKP tegen, maar waarvoor staat die afkorting nu precies?

Meer weten

Beheer je krediet zelf 24/7

Met je klantenzone beschik je over alle mogelijkheden om je krediet te beheren en zelf verrichtingen uit te voeren, via het internet of onze app.

Meer weten

Wie is Julien Vermote?

Als nieuwkomer bij ons team hadden we een gesprek met deze ervaren renner over zijn keuze voor Cofidis, zijn ambities en deze uitzonderlijke periode.

Meer weten

Elektrische fiets? Slim kiezen doe je zo

Elektrische fietsen zijn enorm populair en dat is terecht, want een elektrische fiets biedt veel voordelen. Met onze tips kies je het juiste model.

Meer weten

Het zwembad van je dromen

Droom je van een zwembad en heb je besloten om de sprong te wagen? Bekijk onze handige checklist voor je het water induikt.

Meer weten

Wat is contactloos betalen?

Contactloos betalen is afrekenen zonder dat je je kaart in de betaalterminal hoeft te steken en je pincode in te geven. Ontdek hier alles wat je moet weten.

Meer weten

Voordelen van een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening heeft heel wat voordelen: aantrekkelijke rentevoet, geen bewijsstukken nodig, 100% duidelijkheid... Ontdek ze hier allemaal!

Meer weten

Hergroepering van kredieten: zo werkt het

Betaal je meerdere leningen tegelijk terug en zijn je aflossingen te zwaar? Een hergroepering van kredieten biedt je dan mogelijk een oplossing.

Meer weten

Thuiswerken in 6 eenvoudige tips

Plan je om nog een tijdje van thuis uit te werken? Met je nieuwe persoonlijke werkplek ben je dubbel efficiënt en blijf je tegelijk heerlijk zen.

Meer weten

Energie: goed isoleren, stevig besparen.

Brengt isoleren echt wat op? Of haal je er niet meer uit dan je erin stopt? Met deze nuttige info kan je prima aan de slag.

Meer weten