Onze leningen en kredieten

Ben je op zoek naar een lening voor een project? Een kredietkaart? Of een autolening voor je tweedehandswagen? Bij Cofidis vind je steeds de juiste financiële oplossing voor jouw situatie.

Ontdek hieronder ons ruime aanbod financiële oplossingen en simuleer vrijblijvend je krediet.

 • Vaste maandelijkse aflossingen vanaf € 30 per maand

  Leen tussen € 500 en € 10.001 om al je geplande uitgaven en onverwachte kosten op te vangen. Terugbetalen kan al vanaf € 30 per maand.

  Bekijk deze aanbieding

 • Geld afhalen zonder kosten

  Een kredietkaart waarmee je geld afhaalt zonder kosten, zowel in België als in het buitenland. Wordt aanvaard bij miljoenen winkels, restaurants, tankstations en zoveel meer.

  Bekijk deze aanbieding

 • Uitgebreid verzekeringspakket inbegrepen

  Met deze premium kredietkaart profiteer je van een hoge uitgavenlimiet en kan je tot € 1.000 per dag afhalen. Inclusief reisbijstand en aankoopbescherming.

  Bekijk deze aanbieding

 • Van € 2.500
  tot € 50.000

  Kies het bedrag dat je nodig hebt en selecteer de maandelijkse aflossing van je voorkeur. Het grote voordeel? Je hoeft niet aan te tonen waarvoor je deze lening wenst te gebruiken.

  Bekijk deze aanbieding

 • Van € 2.500
  tot € 50.000

  Met de autolening van Cofidis kan je tot 120% van de aankoopprijs lenen. Zo kan je ook extra kosten dekken zoals de verzekering of de inschrijvingstaks.

  Bekijk deze aanbieding

 • Van € 2.500
  tot € 50.000

  Financier kleine klussen of grotere werkzaamheden zonder je spaargeld daarvoor aan te spreken. Een ander voordeel is dat je niet van bank hoeft te veranderen.

  Bekijk deze aanbieding

 • Tot € 100.000

  Bundel al je kredieten, ook die bij andere kredietinstellingen, in één enkele lening. Zo betaal je één enkel maandbedrag terug bij één financiële partner en is je maandelijkse aflossing mogelijk lager dan voordien.

  Bekijk deze aanbieding

Wist je dit?

Cofidis weet dat een lening belangrijk is, ongeacht het geleende bedrag.

Daarom zijn onze meer dan 200 consulenten opgeleid om je persoonlijk te begeleiden en een oplossing op maat voor te stellen.

Al je plannen worden op een doordachte manier bekeken en je krijgt waardevol advies... Zo maken wij al meer dan 35 jaar lang het verschil.

Ontdek al onze diensten

Welk krediet kiezen?

Het aanbod van consumentenkredieten is in de loop der jaren fors uitgebreid. Maar hoe maak je de juiste keuze en hoe vind je het geschikte krediet? Eenvoud, flexibiliteit en zorgeloosheid: bij elke behoefte passen een of meerdere krediettypes. Cofidis stelt een reeks gidsen ter beschikking om je optimaal te kunnen adviseren en te begeleiden bij je keuze.

Ontdek onze gidsen

Betaal in alle rust terug

Verzeker je krediet en bescherm zowel jezelf als je familie in geval van tegenslag met de verzekering Garantie+*. Zo betaal je steeds terug met een gerust gemoed.

Meer weten

*Contract voor een groepsverzekering door COFIDIS afgesloten bij ACM VIE SA en ACM IARD SA, ondernemingen onderworpen aan het Franse wetboek van verzekeringen