Jou begeleiden, ons vak

Het is onze missie om alle consumenten te helpen hun budget duurzaam te beheren door hen vanop afstand gepaste financiële oplossingen en verzekeringen aan te bieden. Een eenvoudig aanbod gekoppeld aan een spontane relatie en persoonlijk advies. Oplossingen die een echt antwoord bieden op de uitdagingen van vandaag.

Wil je je leven niet op pauze zetten? Geen zin om plannen en projecten uit te stellen? Toch liever een nieuwe weg inslaan zonder je in een hokje te laten duwen?

Het leven evolueert constant waardoor ook je behoeften veranderen. Er zijn dan ook heel wat redenen waarom je een krediet nodig kan hebben.

Vooruit op jouw manier, met Cofidis
We luisteren naar jou met een open ingesteldheid, om je verwachtingen zo goed mogelijk te begrijpen en er optimaal op in te spelen. We werken oplossingen uit afgestemd op jouw situatie, zodat jij al je plannen kan waarmaken die belangrijk voor je zijn, wat ze ook zijn. Want alleen jij weet wat écht telt.

Je hebt de keuze tussen verschillende soorten consumentenkrediet. Voor netjes afgeleide plannen, zoals de aanschaf van een wagen of een verbouwing, kan je kiezen voor een auto- of renovatielening.

Of je nu gaat shoppen, te kampen hebt met onvoorziene kosten of gewoon je interieur wil opfrissen: met een lening op afbetaling, een geldreserve (doorlopend krediet) of een kredietkaart, beschik je steeds over een geschikte oplossing voor elk project.

Je kan er ook voor kiezen om verschillende kredieten te groeperen en zo meer ademruimte te creëren. Als verantwoordelijke financiële instelling ziet Cofidis bovendien er altijd op toe dat je financiële situatie leefbaar blijft.

Onze kredietanalisten bestuderen elke kredietaanvraag zorgvuldig vanuit een individuele en persoonsgebonden benadering. En dus moeten ze je leren kennen: je beroepssituatie, inkomsten, maandelijkse lasten, lopende kredieten, ... Op basis van die informatie evalueren we het risico op een te hoge schuldenlast en kunnen we eventuele terugbetalingsproblemen vermijden.

In je eigen belang houdt Cofidis zich aan de risicoregels. Een aanvraag die je financiële situatie zou kunnen verzwakken, kan daarom afgewezen worden.

We begeleiden je bij elke stap en staan steeds voor je klaar. Respect en menselijkheid staan op elk moment centraal in de relatie met onze klanten.