Ik ben mijn kaart kwijt. Hoe blokkeer ik hem?

Is uw kaart zoek of gestolen? Vreest u dat er fraude mee wordt gepleegd? Een telefoontje naar het nummer 070 344 344 van Card Stop volstaat om uw kaart te blokkeren. 24 uur op 24, 7 dagen op 7.


Card Stop blokkeert uw kaart meteen, dag en nacht, 7 dagen op 7.
De meeste betaalkaarten worden bij diefstal, verlies of fraude automatisch vervangen door een nieuwe kaart met een nieuwe geheime code. Die informatie wordt tijdens uw telefoongesprek meegedeeld door de diensten van Card Stop of door Cofidis.

Opgelet: bij misbruik van uw kaart vóór uw aangifte is uw aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat in de Algemene Voorwaarden staat. Geef het verlies of de diefstal ook binnen 24 uur aan bij de lokale politie. Vraag een kopie of het nummer van het proces-verbaal.

Card Stop neemt uw bericht om veiligheidsredenen op op een geluidsband.

Noteer en bewaar het dossiernummer dat u tijdens uw telefoongesprek krijgt. U hebt het nodig voor de follow-up van uw dossier.

* De dienst Card Stop kost 0,30 €/min

Nieuws en goede
plannen

Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de nieuwigheden bij Cofidis, kan je deelnemen aan wedstrijden en ontvang je nuttige tips.

Meest populaire
artikelen

 • Klantenzone

  Via je online klantenzone volg je waar en wanneer je wil je krediet op. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt en voert er zelf de belangrijkse verrichtingen uit.

  Meer info

 • Cofidis-app

  Met de app van Cofidis heb je 24/7 toegang tot je klantenzone op je smartphone. Zo kan je eenvoudig je krediet opvolgen en zelf de belangrijkste verrichtingen uitvoeren.

  Meer info

 • Begeleidende video's

  Aan de hand van informatieve filmpjes leggen we de verschillende functies van de klantenzone stap voor stap uit.

  Meer info

 • De nulstelling

  Je hebt misschien wel al gehoord van de nulstelling, maar wat is het exact en waarom moet ik eraan voldoen? Alle antwoorden op je vragen vind je hier.

  Meer info

 • 3x Cofidis Pay

  Met 3x Cofidis Pay betaal je je online aankopen gespreid in drie keer. Zo geniet je meteen van je aankoop en hou je je budget in evenwicht. Ontdek hier waar je je aankopen gespreid kan betalen.

  Meer info

Welk krediet
kiezen?

Wens je een project te realiseren? Wil je jezelf een plezier doen?
Onverwachte uitgaven? Ontdek in 3 klikken onze kredieten aangepast aan je budget.

Mijn krediet vinden