Klantenzone van Cofidis

Dankzij de beveiligde klantenzone heb je 7 dagen op 7 toegang tot de belangrijkste gegevens van jouw krediet. Ook jouw rekeninguittreksels kan je er bekijken. Heb je een revolvingkrediet, dus een Mastercard® of Geldreserve, dan kan je in de klantenzone ook je uitgaven dagelijks opvolgen, je saldo raadplegen of meerdere verrichtingen uitvoeren zoals een geldaanvraag of kredietverhoging.

Hoe inloggen op je klantenzone?

Klik bovenaan op “Mijn klantenzone” en log in met één van onderstaande mogelijkheden:

“Mobiele Bevestiging” via de Cofidis-app :

De eerste keer dat je inlogt op je online klantenzone moet je eerst een paswoord aanmaken aan de hand van jouw klantID. Download nadien de Cofidis-app en registreer voor de toepassing Mobiele Bevestiging. Volg de instructies op je smartphone.

Klik hier voor meer info over Mobiele Bevestiging.

Bekijk hier de instructievideo van Mobiele Bevestiging.


itsme®:

Heb je de itsme®-app nog niet? Download hem dan eerst en maak een account aan. Klik op “inloggen” op de aanmeldpagina onder het itsme®-logo.

Log je in vanaf een computer, dan kom je terecht op een itsme®-pagina waar je jouw gsm-nummer moet ingeven. Open de itsme®-app op je smartphone en volg de instructies.

Log je in vanaf jouw smartphone, dan opent de itsme®-app meteen. Het enige wat je dan nog moet doen is de verrichting bevestigen met je persoonlijke itsme®-code of digitale vingerafdruk. Je wordt meteen doorgestuurd naar jouw klantenzone.

Klik hier voor meer info over itsme®.

Bekijk hier de instructievideo van itsme®.

Ga naar de Cofidis-klantenzone

Cofidis-app

Een smartphone? Dan heb je via de gebruiksvriendelijke Cofidis-app ook toegang tot jouw klantenzone. De app omvat immers al de belangrijkste functionaliteiten van de online klantenzone.

Download de Cofidis-app en meld je aan met jouw klantID en paswoord dat je normaal gebruikt om in te loggen op de klantenzone.

Heb je nog nooit ingelogd in jouw klantenzone en gebruik je jouw klantID voor de eerste keer? Klik dan hier om een account aan te maken.

Om de app te downloaden :

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief

Profiteer van interessante aanbiedingen en win mooie prijzen via onze nieuwsbrief.

Meest populaire
artikelen

Welk krediet
kiezen?

Wens je een project te realiseren? Wil je jezelf een plezier doen?
Onverwachte uitgaven? Ontdek in 3 klikken onze kredieten aangepast aan je budget.

Mijn krediet vinden