Zo maken we het je gemakkelijk

Cofidis biedt je heel wat diensten om je optimaal te begeleiden bij je aanvraag en tijdens de volledige looptijd van je krediet.

 • Neem contact met ons op via verschillende kanalen

  1001 manieren om contact met ons op te nemen

  Cofidis België stelt allerlei manieren ter beschikking om contact op te nemen zodat de communicatie eenvoudiger wordt. Je kan contact opnemen per telefoon, via e-mail of door ons via de website gratis te laten terugbellen.

  Meer weten
 • Adviseurs die klanten ook thuis bezoeken

  Consulenten aan huis

  Cofidis kan als specialist in kredieten op afstand toch een rechtstreeks contact met zijn klanten opbouwen. Je kan vragen om thuis gratis bezoek te krijgen van een consulent van Cofidis, die je zal begeleiden bij alle stappen.

  Meer weten
 • Een gepersonaliseerde en beveiligde zone online

  Klantenzone

  In de persoonlijke en beveiligde klantenzone stelt Cofidis in real time alle informatie over je krediet ter beschikking, waarbij je de mogelijkheid hebt om zelf verrichtingen uit te voeren en een geldaanvraag te doen.

  Meer weten
 • Een app om uw rekeningen op elk moment te kunnen raadplegen

  Mobiele app

  De mobiele app van Cofidis is een vereenvoudigde versie van de klantenzone waarmee je je kredieten vanaf je smartphone opvolgt en beheert, waar en wanneer je dat zelf wil.

  Meer weten
 • Instructiefilmpjes om u te helpen

  Begeleidende video’s

  Cofidis helpt je je kredieten en persoonlijke informatie zelfstandig en veilig te beheren. Ontdek een reeks informatieve video’s die de verschillende diensten van de klantenzone glashelder uitleggen.

  Meer weten
 • Uitgebreide FAQ-rubriek waarin de belangrijkste vragen worden beantwoord

  Veelgestelde vragen

  Cofidis stelt alles in het werk om zo snel en eenvoudig mogelijk al je vragen te beantwoorden. Regelmatig updaten we onze rubriek veelgestelde vragen (FAQ) zodat je de meest recente info steeds online vindt.

  Meer weten
 • Ontdek de kredietvoorwaarden

  Woordenlijst

  Cofidis omschrijft op zijn website meer dan 50 termen die te maken hebben met onze sector. De woordenlijst van Cofidis is een eenvoudige oplossing om de wereld van de kredieten beter te begrijpen.

  Meer weten
 • Ontdek de kredietvoorwaarden

  3x Cofidis Pay

  Met 3x Cofidis Pay betaal je je online aankopen gespreid in drie keer. Zo geniet je meteen van je aankoop en hou je je budget in evenwicht. Ontdek hier waar je je aankopen gespreid kan betalen.

  Meer weten