Onze diensten

Cofidis biedt u allerlei diensten om u optimaal te begeleiden bij uw aanvraag en tijdens de volledige looptijd van uw krediet.

 • 1001 manieren om contact met ons op te nemen

  Cofidis België stelt allerlei manieren tot uw beschikking om contact op te nemen zodat de communicatie eenvoudiger wordt. U kunt contact opnemen per telefoon, via e-mail of door ons via de website gratis te laten terugbellen.

  Meer weten
 • Consulenten aan huis

  Cofidis kan als specialist in kredieten op afstand toch een rechtstreeks contact met zijn klanten opbouwen: u kunt vragen om thuis gratis bezoek te krijgen van een consulent van Cofidis, die u zal begeleiden bij al uw stappen.

  Meer weten
 • Klantenzone

  In uw persoonlijke en beveiligde Klantenzone stelt Cofidis in real time alle informatie over uw rekening ter beschikking, waarbij u de mogelijkheid hebt om zelf verrichtingen uit te voeren en een geldaanvraag te doen.

  Meer weten
 • Mobiele app

  De mobiele app van Cofidis is een vereenvoudigde versie van uw Klantenzone waarmee u uw rekeningen vanaf uw smartphone kunt beheren wanneer en waar u dat zelf wilt.

  Meer weten
 • Begeleidende video’s

  Cofidis helpt u uw rekening en uw persoonlijke informatie zelfstandig en veilig te beheren.
  Ontdek een reeks informatieve video’s om van alle diensten van uw Klantenzone te genieten!

  Meer weten
 • Veelgestelde vragen

  Cofidis stelt alles in het werk om u zo snel en eenvoudig mogelijk een antwoord op al uw vragen te verschaffen. Cofidis past zich aan uw verwachtingen aan door de vragenrubriek geregeld bij te werken via de toevoeging van nieuwe antwoorden op uw vragen.

  Meer weten
 • Woordenlijst

  Cofidis geeft op zijn website een definitie van meer dan 50 woorden. De woordenlijst van Cofidis is een eenvoudige oplossing om de wereld van de kredieten beter te begrijpen.

  Meer weten
 • Kredietgidsen

  Omdat elke financieringsaanvraag anders is, bestaan er verschillende soorten consumentenkredieten. In deze rubriek leest u meer over de voordelen van een revolving krediet, een persoonlijke lening, een autolening, een renovatielening, een kredietkaart en de verzekeringen van Cofidis.

  Meer weten