Kredietwoordenboek

Omdat de kredietwereld en de woordenschat van de financiële instellingen soms te ingewikkeld is, heeft Cofidis België zich voorgenomen een kredietwoordenboek op te stellen voor zijn cliënten. Het groepeert alle veel voorkomende krediettermen en geeft duidelijke definities.

Zo hoopt Cofidis dat de leners of toekomstige leners zich gemakkelijker zullen onderhouden met de Cofidis- consulenten over de verschillende financieringsoplossingen, en de subtiliteiten beter zullen begrijpen.

K

Om de woordenschat van het krediet beter te begrijpen stelt Cofidis zijn kredietwoordenboek voor met de definities van de termen die met de letter K beginnen.

Kredieten afkopen - Krediethergroepering

Kredieten afkopen is een transactie waarbij verschillende kredieten, aangegaan door een particulier, worden gebundeld in een enkele lening. Een gespecialiseerde instelling koopt uw lopende leningen af en biedt u een nieuwe lening aan voor het totale bedrag van al uw schulden. Zo kunt u uw maandelijkse aflossingen verminderen, de duur van de terugbetalingen wordt langer.

Cofidis België koopt kredieten tot €100.000 af als oplossing om uw lopende kredieten te bundelen in een enkel krediet, en zo uw budget opnieuw in evenwicht te brengen.

Ontdek onze andere diensten :