Kredietwoordenboek

Omdat de kredietwereld en de woordenschat van de financiële instellingen soms te ingewikkeld is, hebben we een kredietwoordenboek opgemaakt. Het groepeert alle veel voorkomende krediettermen en geeft duidelijke definities.

Zo hopen we dat onze klanten of toekomstige klanten de kredietwereld beter begrijpen en ook de gesprekken met onze consulenten glashelder zijn.

K

Om de woordenschat van het krediet beter te begrijpen stelt Cofidis zijn kredietwoordenboek voor met de definities van de termen die met de letter K beginnen.

Kredieten afkopen - Krediethergroepering

Kredieten afkopen is een transactie waarbij verschillende kredieten, aangegaan door een particulier, worden gebundeld in een enkele lening. Een gespecialiseerde instelling koopt uw lopende leningen af en biedt u een nieuwe lening aan voor het totale bedrag van al uw schulden. Zo kunt u uw maandelijkse aflossingen verminderen, de duur van de terugbetalingen wordt langer.

Cofidis België koopt kredieten tot €100.000 af als oplossing om uw lopende kredieten te bundelen in een enkel krediet, en zo uw budget opnieuw in evenwicht te brengen.

Ontdek onze andere diensten :