Kredietwoordenboek

Omdat de kredietwereld en de woordenschat van de financiële instellingen soms te ingewikkeld is, heeft Cofidis België zich voorgenomen een kredietwoordenboek op te stellen voor zijn cliënten. Het groepeert alle veel voorkomende krediettermen en geeft duidelijke definities.

Zo hoopt Cofidis dat de leners of toekomstige leners zich gemakkelijker zullen onderhouden met de Cofidis- consulenten over de verschillende financieringsoplossingen, en de subtiliteiten beter zullen begrijpen.

B

Om de woordenschat van het krediet beter te begrijpen stelt Cofidis zijn kredietwoordenboek voor met de definities van de termen die met de letter B beginnen.

Bewijsstuk

Een bewijsstuk is elk document dat nodig is voor het opstellen van een kredietdossier, en dient als bewijs voor de echtheid van de elementen van dit dossier.

Bij Cofidis België kan men een overeenkomst afsluiten voor een lening op afbetaling of een geldreserve met bewijsstukken die gebruikt worden om de financiële solvabiliteit van de aanvrager te analyseren.

Ontdek onze andere diensten :