De geldreserve MyLine by Cofidis

 • Een krediet dat herbruikbaar is op basis van uw behoeften
 • Een vaste maandelijkse aflossing voor een eenvoudiger beheer van uw budget
 • De mogelijkheid om zonder kosten aanvullende terugbetalingen te doen

MyLine is een geldreserve of kredietopening (tussen €500 en €10.001) die u in alle eenvoud kunt beheren en die op elk moment beschikbaar is voor uw uitgaven en onverwachte kosten. Uw maandelijkse aflossing verandert niet, ongeacht het gebruikte bedrag.

Kies uw bedrag:

minder3.500 meer
€500
 
€1250
 
€2500
 
€3500
 
€5001
 
€6000
 
€7000
 
€10001

Kies uw maandelijkse aflossing:

210
280
350
0
0

Overzicht van uw simulatie:

Bedrag: 3.500 (1)

Aflossingstermijn: 19 maanden


18 maandelijkse aflossingen van 0 (2)

en een laatste aangepaste maandaflossing van 0

De voordelen van de MyLine geldreserve van Cofidis:

Een vast maandbedrag

Het bedrag dat u opneemt en het gebruik daarvan spelen geen rol: u betaalt elke maand met zekerheid hetzelfde vaste bedrag.

Complete vrijheid

MyLine by Cofidis is een flexibele formule: u kunt uw beschikbare bedrag volledig of gedeeltelijk gebruiken zonder u daarvoor te moeten verantwoorden.

Flexibel

U kunt het bedrag van uw maandelijkse aflossing op elk moment naar keuze gratis aanpassen om uw terugbetalingen af te stemmen op uw situatie.

Vrijblijvend

Kies in de interactieve simulator hierboven vrijblijvend het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag dat u elke maand wilt aflossen.

  Online MyLine aanvragen? Niets is eenvoudiger!

  • 1Kies in de interactieve simulator hierboven vrijblijvend het bedrag dat u nodig hebt en het bedrag dat u elke maand wilt aflossen. Klik dan op de rode knop "Dien uw aanvraag online in".
  • 2Vul vervolgens op het aanvraagformulier de vereiste informatie voor de analyse van uw dossier in zodat wij u meteen een principieel antwoord kunnen bezorgen.
  • 3Print uw contract in, vul het in, dateer en onderteken het en stuur het tot slot terug naar ons op.
  • 4Uw dossier wordt binnen 2 dagen na ontvangst behandeld. Na de definitieve aanvaarding van uw kredietovereenkomst wordt het gevraagde bedrag binnen de 48 uur gestort op de door u opgegeven bankrekening.
Voor de geldreserve MyLine van Cofidis geldt een nulstellingstermijn

Om te vermijden dat uw krediet voortdurend een negatief saldo vertoont, voorzien de wettelijke bepalingen inzake consumentenkredieten een termijn waarbinnen het gebruikte bedrag opnieuw op nul moet staan.

Meer informatie over de nulstelling

Betaal uw krediet in alle rust terug!

Om u te beschermen tegen de risico’s van het leven en zonder zorgen de hele looptijd van uw lening door te gaan, stellen wij u de Verzekering Garantie+*.

Meer weten

*Contract voor een groepsverzekering door COFIDIS afgesloten bij ACM VIE SA en ACM IARD SA, ondernemingen onderworpen aan het Franse wetboek van verzekeringen

Laat ons gratis terugbellen

Een consulent van Cofidis kan u terugbellen om al uw vragen over onze producten en diensten te beantwoorden.

Deze dienst is volledig gratis.

Teruggebeld worden